• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirirken yeşil çay içebilirmiyiz?

canım 1 fincan içilebiliyormuş,ben de merak etmiştim de.Daha fazla içme,huzursuzluk yapabilir bebeğinde.

merhaba ben de aksine çok faydalı olduğunu duymuştum 5 aylık bir bebeğim var her gün bir fincan içtim hiçbir sorun yaşamadım.

Bi fincandan bişey çıkmaz ben hergün siyeh çayda içiyorum hatta bazen nescafede fazla kaçırmadıktan sonra yeşil çay faydalı bile

benimde 5 aylık bir oğlum var hala anne sütünden başka bir şey yemedi.Emzirmeye devamm... Yeşil çay faydalı canım içebilirsin.Fakat saat 17.00 dan sonra içmeni tavsiye etmem ukusuzluk yapıyor.Sabah kahvaltıda siyah yerine yeşil çay içve 2 den fazla kaçırma.. Sevgiler..

ben de cok severdim yesilcayi dogum yapinca ictim ama kizim ishal oldu onu icmeyi birakinca gecti...dikkat etmek lazim bebekler herseyden etkileniyorlar...

nasıl yani yeşil çay zararlımı? doğumdan sonra dr rezene değil yeşil çay iç hem gaz sorunun olmaz hemde sütüne iyi gelir dedi bende doğumdan beri hergün 1 fincan içiyorum

emzirme odasında bir kadınla tanışmıştım oda zararlı olduğunu bebeğinin ishal olduğunu söyledi meğer yeşil çay vücuttan toksn atmaya yaradığı için sütlede toksinler vücuttan atılıyormuş ve tabi sütü bebek alıyo ondada ishal gibi rahatsızlıklar oluyormuş kadına doktor demiş

Back