Emzirirken ses

1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
83
0
36
Ankara
Bebeğim 1-2 haftalıkken sütüm fışkırıyordu göğüslerim çok sertti.sağmakla bitiremiyodum.şimdi kızım 1 aylık göğüslerim hep yumuşak süt geliyor ama bana az gibi geliyo ilk zamanlarki gibi değil.bide bebeğim emerken cuk cuk diye ses çıkarıyo yutkunmuyo napacağımı şaşırdım bu durum çok moralimi bozuyo :(

Yutkunmuyosa sutun gelmiyo olabilir.bebegin agliyomu huzursuz oluyomu anlarsin oyleyse doymadigindandir.bol sivi tuket bide bi onerim var bol uzum ye yani bende fena sut yapmisti insallah sendede yapar.he bide sutum az diye strese girip uzulme iyice gider

Zamn zamn stresten bendede olurdu bol yeşil mercimek bulgur ve soğan yemen sütünü arttırır

göğüslerinizin yumuşak olmasına kafayı takmayın.ilk bir kaç haftadan sonra yumuşuyorlar emzirdikçe.ben oğlumu 2 yıl emzirdim.hep yumuşaktılar.bol bol su diyorum.ıhlamur için,rezene ve anason için.bebeğinize de faydası olur.her emzirmenizde rahat olun.sütünüzün gelmeme ihtimalini düşünmeyin

bebeğinizin gaz sorununu ve anne sütünün artmasına yardımcı çay

1 yemek kaşığırezene
1 yemek kaşığı ıhlamur
1 yemek kaşığı papatya
1 tatlı kaşığı kimyon
...1 tatlı kaşığı anason

*Porselen bir demliğe bu ölçüde bitkileri koyun ve üzerine 2 fincan kaynar su ekleyin.Demliğinizin üzerini bir havlu ile kapatın.Yemeklerden hemen sonra bu çayı içtiğinizde bebeğinizin gazı daha az olur .Sizin de sütünüz daha bol olur .

Back