Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben 2,5 ay önce doğum yaptım ve bi hafta önce dayanamayıp gidip boyattım.çünkü bir yıldır gebelik nedeniyle boyatmadım ve saçlarım acayip beyaz.kendimi çok kötü hissediyodum ii geldi valla.ben bitkisel boyattım,dr da bitkisel boyat çok istersen demişti.daha araştırmalar tam sonuç vermedi pek tavsiye etmem dedi ama ben dayanamadım valla...
ben boyatmadım boyatmayacağım daa bebeğimin sağlığı herşeyden önemli, kancçiçeğim bişey olmadı demişsin inşallah olmaz ama, bu kısa sürede görülen bir durum değil kii, yıllar sonra bazı rahatsızlıklar görülbilir allah göstermesin...
benim bildigim kadariyla herhangi bisi olmuyo ben hamileyken doktora sormustum simdi deil ama dogumdan sonra boyatirsan bisi olmaz dedi hatirladigim kadariyla sute gecme ihtimali yok ama sen genede bi uzmana sor canim ne olur ne olmazz