• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken saç boyatanlar var mı

Efsun_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
10
0
86
Ankara
Arkadaşlar var mı aranızda emzirirken saç boyatan?bu konudaki tecrübelerinizi paylaşır msınız?sakıncalı mıdır?bebeğe zararı var mıdır?

evet ben boyattım. 2 aylım bir oğlum var ve 2 kere boyattım. doktorum herhangi bir zararının olmayacağını söylemişti. hamilelikte boyatılmasının sakıncalı olabileceğini ama onun da daha kesinleşmediğini söyledi. ben yine de hamileyken boyatmadım.

Teşekkür edrm Office.Ben de hamileyken boyatmadım. Ama şimdi emzirirken sıkıntı olmaz sanırım.Yine de endişeleniyor insan.Her şeyden önemli çünkü bebeklerimiz.

bende bebeğim 40 ı çıkmadan boyatmıştım.
hiç bir sakıncası olmadı
bildiğim kadarıyla zararı yok canım.

zararı olup olmadığı kesin değil ama ben boyattım. hamileyken de boyattım hem de ilk günlerde. ama hamile olduğumu bilmiyodum.

canım ben hamileyken hem de emzirirken saçımı boyattım doktoruma da sordum herhangi bir sakıncası yok

meraketme canım ben hamileykende sonrada rofle yaptım eşım kuafor hiçbir sakıncası yok ama sana tavsıyem saclarını sonrasında cok iyi yıka ve havalandırmaya calıs amonyak kokusu dokuna bılır tabı bu işi gece bebeyının uyku saatine denk getır boylece hemen o kokuyla emzirmek zorunda kalmazsın
bıde tabıkı ilk aylarda yapma cok sık emzirdigin için haliyle bebek etkilene bilir cok kucuk oluyorlar yazık ben beş ay bekledim süte geçtıne inanmıyorum zaten

ben hamileyken boyatamamistim doktorum izin vermemisti simdi kizim dokuz aylik bu ayin sonundada türkiyeye geliyoruz kismetse bende boyatacagim bende emziriorum ama ilk günlerki gibi degil azalttik ama bence bebegin kücükse bekle derim

Back