- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.637
- 63
- 34
- Konu Sahibi kafestekikiz
okuduğunuz gibi hanımlar emzirirken oje süren var mı? can atıyorum ama korkuyorum bir yandan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden korkuyorsunuz ki? Ben sorun olacağını düşünmüyorum
oje kimyasal olduğu için zararı olur mu çocuğa dokunduğum zaman falan diye. biraz saçma amaNasıl bir bağlantısı olabilir diye düşündünüz?
Bence olmaz şahsi fikrim tabioje kimyasal olduğu için zararı olur mu çocuğa dokunduğum zaman falan diye. biraz saçma ama![]()
oje kimyasal olduğu için zararı olur mu çocuğa dokunduğum zaman falan diye. biraz saçma ama![]()
birkaç gün dursa hevesimi alsam yeter... zamanım sadece geceleri oluyor. ucu çıkınca da silerim gideryani evet biraz yersiz bi düşünce olmuş. Bi zararı olmaz ama angarya iş gibi geldi bana
Kuruyana kadar bekleyebilecek misiniz?
Ucu çıkınca yenileyebilecek misiniz?
Bunlar dert![]()
uyardığınız iyi oldu jsndjsjdMemenize surmuyorsaniz bir zarari olacagini sanmiyorum![]()
Gerçekten saçma ben 1.5 yıldır emziriyorum hergün başka renk oje sürüyorumoje kimyasal olduğu için zararı olur mu çocuğa dokunduğum zaman falan diye. biraz saçma ama![]()
Gerçekten saçma ben 1.5 yıldır emziriyorum hergün başka renk oje sürüyorum![]()
sürdüm bile durur muyum jsjcjsjdEtmeyin eylemeyin sürün gitsin![]()
Durman hatasürdüm bile durur muyum jsjcjsjd
yani?Soruyu okuduktan sonra ben:![]()
Ojenin çocuğa bı zararı olmaz ama ben hijyen açısından doğru bulmuyorumokuduğunuz gibi hanımlar emzirirken oje süren var mı? can atıyorum ama korkuyorum bir yandan