Emzirirken memede geçmeyen egzama. Yardım

iwannabehappy

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
115
88
42
Merhaba bebeğim 4 aylık. Meme ağzında uyuyor. Başka türlü uyutamıyoruz. Emzik de almıyor. (Her marka her yöntemi denedim aylardır). İki aydır gitmediğim doktor, sürmediğim krem kalmadı. Egzama geçmiyor canım çok yanıyor. Başına gelen var mı nasıl çözüm buldunuz.

Meme ucunu degilde tüm meme bölgesisini tuttuğundan emin olun. Bunun icin kremler ve emzirme tekniği adı altında eğitimler var. Gitmenizi tavsiye ederim.

Meme ucunu degilde tüm meme bölgesisini tuttuğundan emin olun. Bunun icin kremler ve emzirme tekniği adı altında eğitimler var. Gitmenizi tavsiye ederim.
Meme ucunda sıkıntı yok. Birkaç emzirme Danışmanı ile görüştüm emme yönteminde problem yok. Areola bölgesi bebeğin sürekli ağzında kaldığı İçin tükürükten ve emme hareketinden dolayı tahriş oluyor. Çocuk memede uyudukça iyileşmiyor

Biz şöyle bir cozum bulduk. Emzigi emerken agzindan atıyordu. Bizde emzigi atmamasi icin elimizle agzinda tutuyoruz. Park yatak aldik, besiginde sallayip emzigini agzinda tutarak uyutuyoruz. Eninde sonunda uyutme seklinizi degistirmeniz gerekecek.

Ben emzirme döneminde gümüş kapakları o kadar çok kullandım ki. Sadece banyoda ve emzirirken çıkarıyordum ve faydasını çok gördüm. İyi ki almışım dediğim ilk ürün gümüş kapaklardı mutlaka deneyin.
İyi geldiğini göreceğinize yürekten inanıyorum. Kreme gerek yok, emzirme biter bitmez takın yeter.

Biz şöyle bir cozum bulduk. Emzigi emerken agzindan atıyordu. Bizde emzigi atmamasi icin elimizle agzinda tutuyoruz. Park yatak aldik, besiginde sallayip emzigini agzinda tutarak uyutuyoruz. Eninde sonunda uyutme seklinizi degistirmeniz gerekecek.
Kizim da ben de boyle yapmak zorunda kalmistim. Kendim emzigi agzinda tutuyordum. Yoksa alisana kadar hep atmaya calisiyordu. Zorla alistirmistim

Merhaba bebeğim 4 aylık. Meme ağzında uyuyor. Başka türlü uyutamıyoruz. Emzik de almıyor. (Her marka her yöntemi denedim aylardır). İki aydır gitmediğim doktor, sürmediğim krem kalmadı. Egzama geçmiyor canım çok yanıyor. Başına gelen var mı nasıl çözüm buldunuz.
Merhabalar sizin sorununuzu su an ben de yasiyorum. Bebegim su an 14 aylik. 9-10 aydan sonra basladi bende bu durum. Memeyi tutmasinda kesinlikle sorun yasamiyorum. Sorun onda degil. Siz cozebilmis miydiniz egzema sorununu?

Merhabalar sizin sorununuzu su an ben de yasiyorum. Bebegim su an 14 aylik. 9-10 aydan sonra basladi bende bu durum. Memeyi tutmasinda kesinlikle sorun yasamiyorum. Sorun onda degil. Siz cozebilmis miydiniz egzema sorununu?
Merhaba, ben de aynı sorunu yaşıyorum şu anda. Doktora gitcem haftaya. Siz ne yaptınız geçti mi sorununuz

Merhaba arkadaşlar bu soruna çözüm bulan varmi aynı sorunu bende yaşıyorum meme ucunda sorun yok etrafı kirmizi oldu geçmiyor

X