• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken memede ağrı

tatlifincan

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2023
122
57
18
29
Merhaba arkadaşlar. Bebeğim bir yaşında. Emziriyorum. Henüz disi de çıkmadı. Emzirirken göğüs ucu acayip derecede ağrıyor. Kesiliyor sanki. Ama yara falan yok. Emerken azalıyor ağrı. Bıraktıktan sonra göğüs ucuna ve içine sancılar giriyor. Sanki ucunda bir çatlak var da ya da yara varda oraya temas ediliyormuş gibi. Ama herhangi bir yara yok. Bir de birkaç gün önce çok hafif beyaz bir sıvı geldi. Sanırım enfeksiyon ama artık o sovi da akmıyor. Aynı durumu yaşayan var mı?

Merhaba arkadaşlar. Bebeğim bir yaşında. Emziriyorum. Henüz disi de çıkmadı. Emzirirken göğüs ucu acayip derecede ağrıyor. Kesiliyor sanki. Ama yara falan yok. Emerken azalıyor ağrı. Bıraktıktan sonra göğüs ucuna ve içine sancılar giriyor. Sanki ucunda bir çatlak var da ya da yara varda oraya temas ediliyormuş gibi. Ama herhangi bir yara yok. Bir de birkaç gün önce çok hafif beyaz bir sıvı geldi. Sanırım enfeksiyon ama artık o sovi da akmıyor. Aynı durumu yaşayan var mı?
Sert mi memen mastit olmuş olmayasın

Yok canım. Hiç sert degil. Çocuk bütün sütü de içiyor. Boşaltıyor. Ama ağrı bir türlü geçmedi. Ilcedeyiz. Bölüm de yok burada. Birkaç güne geçmezse merkeze gideyim diyorum ama randevu da yok gerçi.
Ilık su uygula iyi gelir ılık bez havluda iyi gelir normalde anlattığın şekilde bnde de oluyor ama benim bebiş acıkınca oluyor. Hiç olmadı sağlık ocağında hemşireye danış o yardımcı olur

Ilık su uygula iyi gelir ılık bez havluda iyi gelir normalde anlattığın şekilde bnde de oluyor ama benim bebiş acıkınca oluyor. Hiç olmadı sağlık ocağında hemşireye danış o yardımcı olur
Teşekkür ederim canım. Ben yarın bir sağlık ocağına uğrayayım en iyisi. Sağ olasın. 🌸

Memeyi tam kavramadan içince o şekilde acırdı. Dişinin çıkması için başını çiğniyordur. Hassaslaştıkça da acır.
Dişi yokken bile ezebilirler bebekler dişten sonrası zaten feci acı 😵‍💫 ay

Back