• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken meme başı ağrısı acısı çekenler

pecan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
778
1.218
113
Merhaba, sizler deneyimlisinizdir benden. 3 günlük anneyim... Emzirirken hissedilen o acı hissi ile nasıl baş ettiniz? Bana da söyleyin ne olur :( yatak odasından çıkmıyorum inanır mısınız? Üzerime kıyafet giyemiyorum.
Çocuk doktoru da moralimi bozdu, acıyor dersem beynim mesaj yolluyormus süt sağma dermiş.. Bir ağlama tuttu beni.. Nasıl acımıyor diyeceğim ki :( uykusuzluk, doğum sonrası iyileşme derken üzerine bu. Üzerine bu derken, ilk enzirmede gözümden yaş geldi zaten. Uçları kanadı, silikon uc kullanmama rağmen.

Var mı bu işin sırrı? Zamanı? Ebemiz zamanla gececek dedi. Bu catlaklar, nasıl geçer. Böyle durduğu yerde acıyor göğüslerim. Emzirirken yerleri döverken hissettiğim acı bir yana...
Pompalarken acıdan bırakıyorum, yakında göğüslerim de dönülmeyecek şekilde, zarar görecek ve yavrumu bekleyemeyeceğim. Lütfen deneyimlerinizi paylaşın. Çok ihtiyacım var.

Merhaba, sizler deneyimlisinizdir benden. 3 günlük anneyim... Emzirirken hissedilen o acı hissi ile nasıl baş ettiniz? Bana da söyleyin ne olur :KK43: yatak odasından çıkmıyorum inanır mısınız? Üzerime kıyafet giyemiyorum.
Çocuk doktoru da moralimi bozdu, acıyor dersem beynim mesaj yolluyormus süt sağma dermiş.. Bir ağlama tuttu beni.. Nasıl acımıyor diyeceğim ki :KK43: uykusuzluk, doğum sonrası iyileşme derken üzerine bu. Üzerine bu derken, ilk enzirmede gözümden yaş geldi zaten. Uçları kanadı, silikon uc kullanmama rağmen.

Var mı bu işin sırrı? Zamanı? Ebemiz zamanla gececek dedi. Bu catlaklar, nasıl geçer. Böyle durduğu yerde acıyor göğüslerim. Emzirirken yerleri döverken hissettiğim acı bir yana...
Pompalarken acıdan bırakıyorum, yakında göğüslerim de dönülmeyecek şekilde, zarar görecek ve yavrumu bekleyemeyeceğim. Lütfen deneyimlerinizi paylaşın. Çok ihtiyacım var.

Çok geçmiş olsun. Benim bebeğim 2.5 aylık oldu. İlk 3-4 hafta çok çektim, yara oldu ve o şekilde emzirdim. Herşeyi denedim( zeytinyağı, garmastan pomad, lansolin)... İşe tek bir şey yaradı ve 2 günde iyileşti. 1. E vitamini kapsülleri satılıyor eczanede onu sür ve açık bırak biraz kurusun. 2. Göğüs kalkanları var (avent markasını aldım) onları tak. Acıyan göğsünle 1 gün emzirme ve sütünü sağ. Bende işe yaradı. Göğüs uçları hem kuru olacak, nemli oldumu yaran iyileşmiyor.

Merhaba P papugaycik , cevabın için çok teşekkür ederim,E vitamini kapsülü, okey!!

o süreçte ben de pompayla çekip biberonla verdim,( lansolin sürdüm her seferinde)
çünkü sarılık oldu ve beslenmesi gerekiyordu. Ama sanırım biberona alıştı.

Silikon meme koruyucu ile emzirmeyi deniyorum, bir süre savaşıp emiyor ama uyuyuyarak.

Silikon ucu cektigimde kesinlikle ağzına almıyor çıplak memeyi.
Dün kontrolde doktoruma da dedim, doğum yapmaktan daha zoru lahusalık imiş... Deme öyle, dedi.
Sinama kendini onunla ( emzirme) ile falan dedi.

Ama her kadının o ballandira ballandira anlattığı, Emzirme duygusundan mahrum kalacağım diye... Çok üzülüyorum.

Hiç silokon uc ile emzirdin mi acaba?
Emzirdiysen, nasıl bıraktı?

Ya da var mı hiç başına gelen?

Benimde 1 aylik biberondan mememe alistirmaua calisiyorum cok aciyor zeytinyagi suruyorum hafifliyor

Back