A aysnda4 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Kasım 2022 18 4 1 25 6 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi aysnda4 #1 Emzirirken kokoreç yediniz mi? Ben öncesinde yemiştim ama şimdi inek sütü alerjimiz çıktı bundan dolayı kararsız kaldım bir fikriniz var mı?
Emzirirken kokoreç yediniz mi? Ben öncesinde yemiştim ama şimdi inek sütü alerjimiz çıktı bundan dolayı kararsız kaldım bir fikriniz var mı?
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 5.688 En iyi cevaplar 1 5.329 198 6 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi aysnda4 #2 aysnda4 .!.: Emzirirken kokoreç yediniz mi? Ben öncesinde yemiştim ama şimdi inek sütü alerjimiz çıktı bundan dolayı kararsız kaldım bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... sütmu koyuyolar kokorece?
aysnda4 .!.: Emzirirken kokoreç yediniz mi? Ben öncesinde yemiştim ama şimdi inek sütü alerjimiz çıktı bundan dolayı kararsız kaldım bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... sütmu koyuyolar kokorece?
gunebakan_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2017 2.459 3.885 133 6 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi aysnda4 #3 Ustasina falan ulasabilirseniz nasil hazirlandigini sormadan yemeyin. Donerde marine sirasinda yogurt sut kullanilabiliyormus mesela. Inek etini de perhiz ediyorsaniz bence kokorec hic denemeyin.
Ustasina falan ulasabilirseniz nasil hazirlandigini sormadan yemeyin. Donerde marine sirasinda yogurt sut kullanilabiliyormus mesela. Inek etini de perhiz ediyorsaniz bence kokorec hic denemeyin.
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 5.688 En iyi cevaplar 1 5.329 198 6 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi aysnda4 #4 temızlıgınden emınsen ye :) ama cok fazlabaharat oldugundan sute de gecıyor malum tadını kokusunu etkılerse bazı bebekler emmeyebılıyor:)) dr una danıs sen :)
temızlıgınden emınsen ye :) ama cok fazlabaharat oldugundan sute de gecıyor malum tadını kokusunu etkılerse bazı bebekler emmeyebılıyor:)) dr una danıs sen :)
albatroza bir ağustos kuşu Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2022 4.801 8.070 88 6 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi aysnda4 #5 aysnda4 .!.: Emzirirken kokoreç yediniz mi? Ben öncesinde yemiştim ama şimdi inek sütü alerjimiz çıktı bundan dolayı kararsız kaldım bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Sut alerjisi olanlarda ete de olabiliyor. Yemeyin bence
aysnda4 .!.: Emzirirken kokoreç yediniz mi? Ben öncesinde yemiştim ama şimdi inek sütü alerjimiz çıktı bundan dolayı kararsız kaldım bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Sut alerjisi olanlarda ete de olabiliyor. Yemeyin bence
A aysnda4 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Kasım 2022 18 4 1 25 6 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi aysnda4 #6 soGuk nevale .!.: sütmu koyuyolar kokorece? Genişletmek için tıkla... Canım sadece süt değil birçok besin yasaklıyorlar dana eti yumurta sarısı baharatların bazıları vs vs
soGuk nevale .!.: sütmu koyuyolar kokorece? Genişletmek için tıkla... Canım sadece süt değil birçok besin yasaklıyorlar dana eti yumurta sarısı baharatların bazıları vs vs
A aysnda4 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Kasım 2022 18 4 1 25 6 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi aysnda4 #7 gunebakan_ .!.: Ustasina falan ulasabilirseniz nasil hazirlandigini sormadan yemeyin. Donerde marine sirasinda yogurt sut kullanilabiliyormus mesela. Inek etini de perhiz ediyorsaniz bence kokorec hic denemeyin. Genişletmek için tıkla... Evet birçok şeye karşı diyetteyim teşekkür ederim bazı yerlerde yenebilir diye okumuştum da
gunebakan_ .!.: Ustasina falan ulasabilirseniz nasil hazirlandigini sormadan yemeyin. Donerde marine sirasinda yogurt sut kullanilabiliyormus mesela. Inek etini de perhiz ediyorsaniz bence kokorec hic denemeyin. Genişletmek için tıkla... Evet birçok şeye karşı diyetteyim teşekkür ederim bazı yerlerde yenebilir diye okumuştum da