Annenize de cok gecmis olsun ins iyidir simdi. O sertlikte hic agri yok 2-3gun once agri vardi sut birikti agri yapiyor sandim ama gectiEmzirirken bilmiyorum.
Ama annemde kitleyi fark ettiğimizde önce ultrason çekildi, sonra mamografi denen detaylı meme filmi, sonrasında parça alındı.
Bunlar işlem sırasıdır, ancak bir sonraki işlemi istemesi için ilk işlemin yeterli düzeyde açıklayıcı olmaması lazım doktorunuz için.
Eğer kitlede acı, ara ara ağrı varsa, bunlar genelde zararsız, beze şişlikleridir.
Geçen bende de oldu aynısı, o kadar sertti ki, donup kaldım.
Acı da vardı hafiften.
Koltukaltı - meme arası bezede iltihap olmuş.
Özellikle emziren annelerde çok olur demişti dr(ama ben emzirmiyorum.)
Çok geçmiş olsun
Annenize de cok gecmis olsun ins iyidir simdi. O sertlikte hic agri yok 2-3gun once agri vardi sut birikti agri yapiyor sandim ama gecti
Amin. SagolunMesela üstünüzde herhangi bir kıyafet yokken ayna karşısına geçin, ellerinizi baş arkasında bağlayarak meme boyutlarını karşılaştırın. Yandan, boylam, enlem şeklinde göze çarpan farklılık var mı diye.
Onun dışında dışarıdan bakınca memede yükseklik gözüküyor mu kitlenin olduğu yerlerde gibi...
İçiniz rahat olsun, muhtemelen sizde de beze çıkacak, cevabınızı ve güzel haberlerinizi bekliyorum.
Allah evladınıza ve sevdiklerinize bağışlasın.
Tekrar çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun,kistmi dediler size? insallah kendiliginden kaybolur. Elime net geliyor hatta dun ozellikle bakmadim bilegim degdi,bu ne filan dedim dokundum.Tesadufen gordum yani dokununca hemen belli oluyor,misket gibi yuvarlak biseyBende de var, kimi alınsın kimi alınmasın diyor, ben şu an takipteyim 4 ay arayla kontrol ettirdim büyüme yok, bana bir zararı yok, alınırsa tekrarlayabilir ve ileride kötü bir durumda yara yeri yanlış yönlendirebilirmiş. Beklemedeyim büyüme olursa aldırıcam. Elinize net geliyormu, sınırları belli mi oynuyormu, öyleyse korkmayın zararsız olabilir
Canım kitle olan göğsü nü daha az emiyor olabilirmi bebek?1 yasinda bebegim var.Dun emzirirken sol mememde koltuk altina yakin bolgede kitle farkettim,zaten 2-3gundur agri vardi ama o kitle ne zamandir orada bilmiyorum ve cok korkuyorum
Mastit degil(daha once yasadim) sut akisi var,suan agrimiyor ve elime gelen sey cok sert misket gibi.Dun esim dokununca cok panikledi randevu aldik yarin doktora gidecegim.Genel cerrahi bakiyor degil mi? Acaba ultrasona filan mi yonlendiriyor? Emzirirken boyle bir durum yasayan var mi?
Geçmiş olsun,kistmi dediler size? insallah kendiliginden kaybolur. Elime net geliyor hatta dun ozellikle bakmadim bilegim degdi,bu ne filan dedim dokundum.Tesadufen gordum yani dokununca hemen belli oluyor,misket gibi yuvarlak bisey
DemeyinDoktora muhakkak gidin. Yakın zamanda bir akrabamız da emzirirken kitle farketti, akrabalar bezedir süt bilmem neyidir dediler ama neyse ki geciktirmeden gitti. 2. Evre göğüs kanseriymiş, göğsü alındı patolojiye göre kalan tedavi belirlenecekti sanırım.
DemeyinAllah sifa versin. Felaket bir sirt-boyun agrim var doktoru hep erteledim.Esim de kiziyor buna da gitmeyecegim sandi ama ertelenecek bisey degil bu
Geçmiş olsun. Hemen doktora gitmekle iyi yaptınız evet olabiliyor emzirirken. Pek çok sebebi olabilir. İnşallah önemli bir şey değildir.1 yasinda bebegim var.Dun emzirirken sol mememde koltuk altina yakin bolgede kitle farkettim,zaten 2-3gundur agri vardi ama o kitle ne zamandir orada bilmiyorum ve cok korkuyorum
Mastit degil(daha once yasadim) sut akisi var,suan agrimiyor ve elime gelen sey cok sert misket gibi.Dun esim dokununca cok panikledi randevu aldik yarin doktora gidecegim.Genel cerrahi bakiyor degil mi? Acaba ultrasona filan mi yonlendiriyor? Emzirirken boyle bir durum yasayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?