emzirirken kilo vermek için nasıl besleniyoruz!

biricik mericik

Büyü de gel melegimm :D
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
864
503
648
İstanbul
yeni anneler sütünüzü etkilemeden kilo vermek için neler yapıyorsunuz. Nasıl besleniyorsunuz. İnceltici krem kullanan yada bu konuda bilgisi olan var mı???

yeni anneler sütünüzü etkilemeden kilo vermek için neler yapıyorsunuz. Nasıl besleniyorsunuz. İnceltici krem kullanan yada bu konuda bilgisi olan var mı???

Canım maalesef sütünü etkilemeden kilo verme şansın pek yok.. Yani ben veremedim. Aslında hareketi arttırıp yediklerine dikkat edersen ve bol bol emzrirsen yavaş yavaş gidiyor ama. Bunun için bebeğin biraz büyümesi gerekiyor. Şu anda bebeğim 4 aylık öğün düzenim yok spora vakit ayıramıyorum.4 ayda 3 kilo ancak verdim. Oda emzirme sayesinde. İnceltici jellere hiç güvenme hepsi fiyasko. İstersen bölgesel zayıflama ile ilgili forumda bu ürünlerle ilgili bir çok konu var kimse ben kullandım süper zayıfladım demiyor maalesef.. Bekli 2-3 kişi 3-5 cm incelmiş ona denk gelirsin başka yok yani..Bende çok umutlanmıştım ama suya düştü umutlarım.Tek çare spor + dengeli beslenme gibi görünüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…