Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yeni anneler sütünüzü etkilemeden kilo vermek için neler yapıyorsunuz. Nasıl besleniyorsunuz. İnceltici krem kullanan yada bu konuda bilgisi olan var mı???
yeni anneler sütünüzü etkilemeden kilo vermek için neler yapıyorsunuz. Nasıl besleniyorsunuz. İnceltici krem kullanan yada bu konuda bilgisi olan var mı???
Canım maalesef sütünü etkilemeden kilo verme şansın pek yok.. Yani ben veremedim. Aslında hareketi arttırıp yediklerine dikkat edersen ve bol bol emzrirsen yavaş yavaş gidiyor ama. Bunun için bebeğin biraz büyümesi gerekiyor. Şu anda bebeğim 4 aylık öğün düzenim yok spora vakit ayıramıyorum.4 ayda 3 kilo ancak verdim. Oda emzirme sayesinde. İnceltici jellere hiç güvenme hepsi fiyasko. İstersen bölgesel zayıflama ile ilgili forumda bu ürünlerle ilgili bir çok konu var kimse ben kullandım süper zayıfladım demiyor maalesef.. Bekli 2-3 kişi 3-5 cm incelmiş ona denk gelirsin başka yok yani..Bende çok umutlanmıştım ama suya düştü umutlarım.Tek çare spor + dengeli beslenme gibi görünüyor...