EMZİRİRKEN HAMİLE KALDIM :S

ben de kızım 9 aylıkken hamile kaldım ve doğum yapana kadar emzirdim.
dr um bir sakınca görmedi. ikisi de sezaryen doğum.
hatta doğuma bir hafta kala çocuğunu sütten kes ki ağız sütü gelsin dediler ama gerek kalmadı.
kızımı emzirip sezaryene girdim. çıkınca diğer yenidoğan kızımı emzirmek istediğimde ağız sütünün geldiğini görüp şaşırmıştım. ikisiyle beraber bir gece hastanede kaldım ve çıktım. ikisi de hala emiyor. büyük 28 aylık, küçük 10 aylık oldu bile.
canınızı sıkmayın. anne sütü iki bebeğe yetecek kadar oluyor genelde.
Oy oyy doğru yoksa ikizleri nasıl doyurucak insan, ama 6 aylıktan sonra verilmesinin çokta gerekmediğini düşünüyorum. Anneye yapışık büyümesi çocukta bir takım zorluklar yaşatabiliyor, ama kıyamıyor insan tabi :))

Hamileliğiniz hayırlı olsun :) belki biraz zorlanırsınız ama sonradan iyi ki olmus dersiniz.ikisi bir büyür Allahın izni ile.

Oy oyy doğru yoksa ikizleri nasıl doyurucak insan, ama 6 aylıktan sonra verilmesinin çokta gerekmediğini düşünüyorum. Anneye yapışık büyümesi çocukta bir takım zorluklar yaşatabiliyor, ama kıyamıyor insan tabi :))
bebegın 6 aya kadar sadece anne sutuyle 6 aydan sonra ıse ek besınlerle bırlıkte ıkı sene emzırılmesı dogru olan

ben de kızım 9 aylıkken hamile kaldım ve doğum yapana kadar emzirdim.
dr um bir sakınca görmedi. ikisi de sezaryen doğum.
hatta doğuma bir hafta kala çocuğunu sütten kes ki ağız sütü gelsin dediler ama gerek kalmadı.
kızımı emzirip sezaryene girdim. çıkınca diğer yenidoğan kızımı emzirmek istediğimde ağız sütünün geldiğini görüp şaşırmıştım. ikisiyle beraber bir gece hastanede kaldım ve çıktım. ikisi de hala emiyor. büyük 28 aylık, küçük 10 aylık oldu bile.
canınızı sıkmayın. anne sütü iki bebeğe yetecek kadar oluyor genelde.

Allahin hikmeti iste canim rabbim sagsalim büytmeyide nasip etsin insallah ben emzirilmez diye duymustum sadece.
Zaten benim oglum emmedi erken doğdu küvezde yatti 1 ay sagdim sonra kesildi.
Kesme gbi derdimiz olmadi ama sen en iyisini yapmissin.

benim annem derdiki emziriken hamile kalan kadin emziremez yasak. Demekki bu yuzden. Cocuga dokunacagi icin demekki hormonlar sütü falanmi etkiliyo acaba. Bence emzirmeyi acilen birak derim
MERHABA kızlar henüz yedi aylık bir bebeğim var ve hamile olduğumu öğrendim. sözü fazla uzatmadan benim gibi hazırlıksız yakalanan anne adayları varsa birbirimize destek olalım ve sorunlarımızı paylaşalım diye bu konuyu açtım. şu anki sorunum şu ki bebeğimi emziriyorum ve nedense son iki haftadır ishal oldu. onun dışında yediği her şey aynı. sizce hamile kaldığım için sütüm bozulmuş olabilir mi? böyle bir sorun yaşayan var mı?

ya sevindim aslında adınıza biri tam büyümeden diğeri gelicek

X