- 25 Mart 2014
- 472
- 562
-
- Konu Sahibi angelsturkey
MERHABA kızlar henüz yedi aylık bir bebeğim var ve hamile olduğumu öğrendim. sözü fazla uzatmadan benim gibi hazırlıksız yakalanan anne adayları varsa birbirimize destek olalım ve sorunlarımızı paylaşalım diye bu konuyu açtım. şu anki sorunum şu ki bebeğimi emziriyorum ve nedense son iki haftadır ishal oldu. onun dışında yediği her şey aynı. sizce hamile kaldığım için sütüm bozulmuş olabilir mi? böyle bir sorun yaşayan var mı?
massallah canım ben de abim bi yasındayken sen cok süt içmişsin diye cıkmısım piyasaya :)Benim bildigim emzirmeyi birakmak gerekiyor sanirim canim sen gene 7 aylikken kalmissin :)
Benm oglum 10 aylik suan ve ben 31 haftalik hamileyim .
massallah canım ben de abim bi yasındayken sen cok süt içmişsin diye cıkmısım piyasaya :)
benim de 5.5 aylık bebegim var emziriyorum ve hala adet olmadım test almaya korkuyorum
benim bildiğim sütün tadı değiştiği için bebek kendi bırakıyormus sütü ama ne kadar dogru bilemem
Allah kolaylik versin xcnm tasimak dogurmak sonrasi bakmak kolay degil hele o kucukken daha kucugu. Ama takdite karsi gelmek olmaz tabiAllahin takdiri napalim canim :)
Ama zor oluyor cok hele benim cok zor.
Daha yürümüyor oglum surekli ilgi istiyor kucak istiyor bende agirlastim cok bazen fazla ilglenemyrm bile vicdan yapiyorum
Korkunun ecele faydasi yok canm :))
Suphe yapicagna yap gtsin bende ilk basta inanmak istemiydm gelir gelr dedim testi bi yaptim aninda ikinci czgi cok netti sok yasamistim.
Benim bebegm emmedi erken dogdu kuvezde yatti o sira sagarak götrdum hep 1 ay hep sagıp verdim ama sonra kesildi.
O yuzden pek blmiyorum kulktan dolma bilgiler bizimkisi biraktirilirms derler.
Allah kolaylik versin xcnm tasimak dogurmak sonrasi bakmak kolay degil hele o kucukken daha kucugu. Ama takdite karsi gelmek olmaz tabi
Enguzeli bi anda iki tameyi buyutmus olacaksin. Bu arada seni ikinci el takastan hatırlıyorum resimden tanidim da yazdim :)
Amin cnm insallahAynen canim ikisi bir cok zor olucak bikac yil baya bi zorlanicam ama sonra rahat ederim insllah cogu insan bi tane yapiyo 5 6 yl sonra bidaha sil bastan ben unutmadan iksni bir büyütp kurtulcam insallah rabbim bundan sonrada olmayana versin insllah.
Dogrudur cnm cogu sayfaya giriyorum ben burlarda :))))
mrb bende kızım 7 aylıkken hamile kaldım.şimdi kızım 11 aylık karnımdaki 4 aylık.doktora sordum emzirebilirmiyim diye emzirebilirsin bişey olmaz dedi ama iyi beslemek gerekiyormuş.hala emziriyorum bi sorunda yok çok şükürMERHABA kızlar henüz yedi aylık bir bebeğim var ve hamile olduğumu öğrendim. sözü fazla uzatmadan benim gibi hazırlıksız yakalanan anne adayları varsa birbirimize destek olalım ve sorunlarımızı paylaşalım diye bu konuyu açtım. şu anki sorunum şu ki bebeğimi emziriyorum ve nedense son iki haftadır ishal oldu. onun dışında yediği her şey aynı. sizce hamile kaldığım için sütüm bozulmuş olabilir mi? böyle bir sorun yaşayan var mı?
Bende kıyamadım beş ay daha emzirmeyi düşünüyorummrb bende kızım 7 aylıkken hamile kaldım.şimdi kızım 11 aylık karnımdaki 4 aylık.doktora sordum emzirebilirmiyim diye emzirebilirsin bişey olmaz dedi ama iyi beslemek gerekiyormuş.hala emziriyorum bi sorunda yok çok şükür
kızım emmeye iyice düşkünleşti büyüdükçe herşeyin farkına varıyor bi kaç ay daha emzirip emzirmeyi bırakacağımBende kıyamadım beş ay daha emzirmeyi düşünüyorum
Allah yardımcımız olsunkızım emmeye iyice düşkünleşti büyüdükçe herşeyin farkına varıyor bi kaç ay daha emzirip emzirmeyi bırakacağım
aminn canım inşallah kolayca bırakırlar emmeyiAllah yardımcımız olsun
ben de kızım 9 aylıkken hamile kaldım ve doğum yapana kadar emzirdim.MERHABA kızlar henüz yedi aylık bir bebeğim var ve hamile olduğumu öğrendim. sözü fazla uzatmadan benim gibi hazırlıksız yakalanan anne adayları varsa birbirimize destek olalım ve sorunlarımızı paylaşalım diye bu konuyu açtım. şu anki sorunum şu ki bebeğimi emziriyorum ve nedense son iki haftadır ishal oldu. onun dışında yediği her şey aynı. sizce hamile kaldığım için sütüm bozulmuş olabilir mi? böyle bir sorun yaşayan var mı?
Benim bildigim emzirmeyi birakmak gerekiyor sanirim canim sen gene 7 aylikken kalmissin :)
Benm oglum 10 aylik suan ve ben 31 haftalik hamileyim .
Hamileyken sut verilmez canim, hemen kesmelisin..