• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirirken gögüslerim cok aciyor ne yapmaliyim?

starii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
50
26
103
Balıkesir
Bebegim bugun 10 gunluk oldu.dogumdan bir ay önce lansinoh gögus ucu kremi kullanmaya baslamama ragmen goguslerim emzirirken cok aciyor.avent slikon gögus ucuyla emzirmeyi denedim aciyi yüzde 30 kesti.ama bebegime gaz yapti ve saatlerce emmesine ramen doymadi.o yuzden kullanmayi dusunmuyorum.suan avent gogus kalkani aldim onu kullanmaya basladim.ayrica zeytinyagi ve lanolin krem süruyorum.göguslerimde gözle görunen yara kabuklanma kanama olmamamasina ragmen gögüs uclarim emerken büyüyor sekli degisiyor girintili cikinti bir dokusu var sanirim catlak onlar.hala emzirirken cok aciyor özellikle ilk 5-10 dakika.ne yapmaliyim aciyi azaltmak icin.nasil cözdünüz bu sorunu ?ne zaman gecer acilarim?

Benimde dediğin gibiydi kremleri kullanmaya devam et bebeğin buyudukce emmeyi öğreniyor o zaman azalıyor... benimki biraz geç verince kasıtlı olarak acıtıyor çatlak olunca daha çok acıyor...

Canim silikon gogus uclari var eczaneden al ( wee baby ninki 5 tl) bnm goguslerm parcalndi resmen oglum kanli kanli emmis kan kusunca fark ettik.dr onerdi silikon gogus ucunu direk kesin cozum krem bnde cok surdum vakit isteyen bise kremle iyilesmeyi bekleme silikon gogus ucu al,gogsune tak oyle emzir ben hep oyle yapiom cok ii oluyo.silikonsz verince yine aciyo yaniyo en iisi silikon ucla vermek

6 ay o acıyı yaşadım. Meme uçlarım mısır patlagı gibi olmuştu:) Lansinoh iyi bir kremdir. Hatta bebeginiz bunu yalasa bile birşey olmuyormuş. Güvenli yani.

Ben çok şey denedim geçmedi. Meme uçları ufaksa malesef oluyor.

Back