- 4 Mayıs 2018
- 1.983
- 4.065
- 133
- 29
- Konu Sahibi EylulveEylem
-
Direk yağ olanları yurt dışında satıyorlar bembeyaz ve düz sucuk gibi şekil veriyorlar etkileri gerçekten çok iyi bende çok araştırmıştım tanıdığım dedikten sonra direk kendisi daha da hızlı geçiriyor hafif eritilip sürülüyormuş
Benim kullandigimda beyaz ve hafif sert bir kremdi. Yaklaşık bir ay kadar kullandım inanamadım. Sanırım yurt dışındandı. Kozmetikciler satar belki. Ya da kuaförlere, güzellik salonlarına sormak gerek.Direk yağ olanları yurt dışında satıyorlar bembeyaz ve düz sucuk gibi şekil veriyorlar etkileri gerçekten çok iyi bende çok araştırmıştım tanıdığım dedikten sonra direk kendisi daha da hızlı geçiriyor hafif eritilip sürülüyormuş
Ondan kullanıyorum işte cnm delikli benimkide onla az toparladı 1 ay süre içinddBana sadece aventin Kalkanları iyi gelmişti .delikli hava alanlarını kullandım ,hiç çıkarmıyordım öyle geçti .ne berbat bir acıdır bilirim. .acil şifalar dilerim
Çok sağol canım allah razı olsun aleykümselam sizde selamımı iletin sağolsun tahini deniyecegimİçim rahat etmedi gece bakmıştım sizin için sordum Bi çözüm yolu buldunuzmu bilmiyorum ama lütfen kuallanmayin
Tahini denedikten sonra ikisinide deneyecegim cnmKantaron yağı ve gümüş kalkanı denediniz mi?
Emzirdiktwn sonra lansinoh kremi sürüp kapakları kapat ,delikli olanını tabi hava alsın ve emzirme haricimde de hiç çıkarma ,en iyisi bu diye biliyorum .Ondan kullanıyorum işte cnm delikli benimkide onla az toparladı 1 ay süre içindd
Evet özelikle göğüs ucu yaralarına kullanan çokTahin yagi yaniga cok iyi geliyor. Yaralar icin de mi kullaniliyormus? İlk defa duydum.
Denedim cnmMeme başındaki çatlaklar için en etkili ürünün anne sütü olduğu söylenir. Sürmeyi denediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?