bana tereyağlı karışım çok iyi geldi sadece 1 gün emzirmedim yara yumuşasın diye şimdi çok rahat veriyorum. evet streç dümdüz yapıyor ama bebeğe süt vereceğin zaman azıcık sıkıp süt çıkar göğsüne sür göğüs uyarılıyor ve dik oluyor. denemekte fayda var. hem göğüs ucu yarayken yıkamak da bir işkence oluyor zaten.
kalkana da gerek kalmaz inşaallah ben,im kızım 34 günlük tam 1 aydır yara göğsüm ama şimdi hiç değilse rahat emziriyorum ucu yumuşacıkDogru yikamak bir iskence.. kalkan kullanmanin da zorlugu var.. evet ucu biryerlere degmemis oluyor guzel ama tak cikar onu tutacak bir ic camasir bul vs.. bu skintilari var...
dedigini bi denicem bakalim..
kalkana da gerek kalmaz inşaallah ben,im kızım 34 günlük tam 1 aydır yara göğsüm ama şimdi hiç değilse rahat emziriyorum ucu yumuşacık
aynen öyle
Benim ogumda 2 aylik bende 2 aydr cekiyorum.. kalkani da kullanmaya baslayali 3 hafta fln oldu..(((
Allah yardimcimiz olsun yaa cok zor... dogum sancisi bir gun, gogus acisi 2 ay..((
Canim poşeti nereye nasıl ortuyosunuz onu anlamadimbu arada ben tereyağı bal ve çok az zeytinyağını karıştırdım krem kıvamına getirip dolaba koydum onu kullanıyorum poşet örtüp. faydasını gördüm hemde ilaç filan değil
Canım ama bal bebeklere 1 yaşına kadar ciddi allerji yapıyor. Ölümlere varan sorunlara neden oluyor. Emzirmeden önce iyice temizlemen gerekir.bu arada ben tereyağı bal ve çok az zeytinyağını karıştırdım krem kıvamına getirip dolaba koydum onu kullanıyorum poşet örtüp. faydasını gördüm hemde ilaç filan değil
göğüs ucuna canım. yalnız çok küçük olmasın poşet terleyince elbiseni mahveder.Canim poşeti nereye nasıl ortuyosunuz onu anlamadim
ppöçççççççççççbu arada ben tereyağı bal ve çok az zeytinyağını karıştırdım krem kıvamına getirip dolaba koydum onu kullanıyorum poşet örtüp. faydasını gördüm hemde ilaç filan değil