Emzirirken gebelik

Fatmaser

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
2
2
1
32
Merhaba arkadaşlar ben 80 gün önce doğum yaptım 18 gün önce kanamam oldu bir defa ertesi günde bir defa oldu kahverengi gibiydi tam kanama gibi değildi.Bir haftadır halsizlik göğüslerde hassasiyet Bel ağrısı arada adet olacak gibi kramplar oluyor. Daha adet olmadım emziriyorum gebelik korunması olarakta prezervatif kullanıyorduk çok ayrıntılı yazdım kusura bakmayın ama hamile kalmaktan çok korkuyorum hem bebeğim küçük hemde sezeryan oldum.

15 martmi dogum benim 16 mart. Gebelik testi yaptinmi canim, bende seninle ayniyim korkuyorum. Arada adet olacak gibi agrilar giriyor bir kere bir iki saatlik pembe kanamam oldu, arada kahverengi lekelenmelerim oluyor. Ama dogumdan sonra normal bunlar sanirim.

Benim doğum 23 mart canım benim kanama tamamen bitmişti sarı akıntı da beyaz renge döndü. Sonra iki gün ar arda lekelenme gördüm adet olacam sandım olmadım. Hamilelik olmasında düzensiz adet lekelenme sıkıntı değil

Sanmıyorum canım hamilelik olduğunu yinede dikkatli olmak lazım, aradada gebelik testi yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…