• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken dis agrisi

Prenses 14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
25
2
1
41
Arkadaslar mrb... benim 4 ay once disimde kovuk olustu sonrada agriya donustu. Gunlerdir dis agrisi cekiorum.. 5 aylik oglum var sadece anne sutu aliyor... kuzumada kiyamiyorum. Doktordan randevu aldim yarina. Biraz sutumu sagip birakayip ne olur ne olmaz dedim sadece 2 torba yapabildim. Malum simdi doktor bana derse iltihap var antibiyotik kullan die e ben cocuma ne vercem. Antibiyotik kullanirken emzirilirmi.e bide disfilmi cekerler. Ne olur bi akil verin.. hazir mamami kullansam bi kac gun. İlacin etkisi gecene kadar

Devam.sütü kullanirsn canm nolacak 2 gunden bisey olmaz

Bir kaç gün daha sağıp öyle gitseniz? Ben hep sağıyorum ne olur ne olmaz diye. Bence hep sağıp dolaba atmak lazım.
Çok geçmiş olsun.

Valla ben hamilelikten beri çekiyorum o ağrıyı. Artık ağlaya ağlaya yemek yemekten çok yoruldum. Hamileyken kutu kutu antibiyotik bitirdim ama artık kar etmiyordu. Doğumdan sonra biraz hafiflemisti ama bebegimde inek sütü alerjisi olabilir diye doktor inek sütü içeren her şeyi yasakladı. Ondan sonra ağrılarım yine arttı. Şimdi çok şükür inek sütü tuketebiliyoruz ama ben yine çok ağrı çekiyorum. Bebeğim dokuzuncu ayında. En azından yaşına degene kadar emzireyim diye sabrediyorum. Dişçiye gitsem yine mecbur antibiyotik kullanmam gerekecek :(

Emziren annelere uygun antibiyotik veriyorlar.
Gıdanıza da dikkat ederek bol şu içip iyi beslenirseniz bir zararı yok. Doktorum bu şekilde söylemişti.

Çekme v.s olursa da vurulan iğne için belli bir saat emzirmeme , ilk sütü sağıp dökme tavsiyesi vermişti doktorum.

Bu arada vücuttaki herhangi bir apsenin kana karıştırdığı zehir karşısında , antibiyotik çok masum kalır.

" Biraz daha çekeyim diş ağrısını , kıyamıyorum " diyenler büyük yanlış yapıyor.

1Sen 1Sen nin yorumuna kesinlikle katiliyrm vucudunuzda iltihap var bu bir cok bakteri bir.cok vuris demek apse var vucudun7zda her lokmanizla bu kaniniza.sutunuze karisyordur belki nasil bu riski alip bekliyorsunuz ben olsam.mutlaka doktora giderdim eger ertelenebilecek beklenilebilecek bir.durumsa buna doktorun karar vermesini isterdim.doktora cocuk.emzirdiginzi.ertelemk.istediginizi belirtin. Bende dis tasi vardi apse curuk herhangi birsey yoktu doktor goruru gormez hemen temizletmelisisn hamile emziren anneeler acisindan cok tehlikeli ordaki bakteriler demisti ki curuk apse daha ciddi bir dis hastaligidir

Back