Emzirirken cinsel ilişki isteksizliği

zehrakca

DERENİM BAL KIZIM
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
64
0
36
İstanbul
merhaba hanımlar bir arkadaşım yaklaşık 10 ay önce doğum yaptı.bebeğini düzenli emziriyor.ama cinsel ilişki esnasında ıslanma olmadığı için acı çekiyor ayrıca cinsel isteksizlik de yaşıyor ve asabı sürekli bozuk.çevredekiler emziremeyi bırak diyorlar.adet görmeye başlarsan ve emzirmeyi de bırakırsan düzelir diyorlar.ben 6 ay önce doğum yaptım emziriyorum ama böyle bir sorun yaşamadım.aranızda bunları yaşayan veya bilgisi olan var mı?çünkü emzirmeyi bırakmak istemiyor.ne yapması lazım ya da hangi doktora gitmeli.acil paylaşım istiyorum.

bence emzirmeyle alakası yok..kadın doğum uzmanına bi gidip derdini anlatmalı..sanıyorum loğusa sendromu devam ediyor arkadaşınızın..

benimde ikibuçuk aylık bebeğim var bende cinsel ilişkide zorlanıyorum yani eski performansım yok açıkçası benimde canım sıkıldı ne zamn düzelirim merak ediyorum emzirmeylede ilgili oldunu düşünmüyorum biz bir sene ilişkiye girmedik bundan kaynaklanıyor olabilir diye düşündüm inşallh geçicidir hem 10 aylık olmuşsa bebiş emzirmeyi kesmesindede sorun olmaz inşallh düzelir

kadın doğum uzmanına giderek paylaşmalı ve uygun kayganlaştırıcı jellerden edinerek sorunu çözülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…