D Duru_ysm Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2018 491 99 10 Mayıs 2018 Konu Sahibi Duru_ysm #1 Bilgi verirseniz çok sevinirim
N nursenaestetisyen41 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2018 4 1 26 28 Mayıs 2018 Konu Sahibi Duru_ysm #2 Duru_ysm .!.: Bilgi verirseniz çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Tabiki . Yaptırılabilir. Bi sakıncası yok .
Duru_ysm .!.: Bilgi verirseniz çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Tabiki . Yaptırılabilir. Bi sakıncası yok .
D Duru_ysm Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2018 491 99 29 Mayıs 2018 Konu Sahibi Duru_ysm #3 mrb bazı doktor yapmıyoruz bazısı hicbir sakınca yok kasa enjekte ediyoruz dedi. O yüzden çok kararsızım siz yaptırdınız mı acaba
mrb bazı doktor yapmıyoruz bazısı hicbir sakınca yok kasa enjekte ediyoruz dedi. O yüzden çok kararsızım siz yaptırdınız mı acaba
N nursenaestetisyen41 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2018 4 1 26 30 Mayıs 2018 Konu Sahibi Duru_ysm #4 Duru_ysm .!.: mrb bazı doktor yapmıyoruz bazısı hicbir sakınca yok kasa enjekte ediyoruz dedi. O yüzden çok kararsızım siz yaptırdınız mı acaba Genişletmek için tıkla... Ben dermotoji kliniğinde çalışıyorum . Dr. dahilinde sorunuzu yanıtladım.
Duru_ysm .!.: mrb bazı doktor yapmıyoruz bazısı hicbir sakınca yok kasa enjekte ediyoruz dedi. O yüzden çok kararsızım siz yaptırdınız mı acaba Genişletmek için tıkla... Ben dermotoji kliniğinde çalışıyorum . Dr. dahilinde sorunuzu yanıtladım.
D Duru_ysm Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2018 491 99 20 Haziran 2018 Konu Sahibi Duru_ysm #6 nursenaestetisyen41 .!.: Ben dermotoji kliniğinde çalışıyorum . Dr. dahilinde sorunuzu yanıtladım. Genişletmek için tıkla... pardon doktorunuz kim
nursenaestetisyen41 .!.: Ben dermotoji kliniğinde çalışıyorum . Dr. dahilinde sorunuzu yanıtladım. Genişletmek için tıkla... pardon doktorunuz kim