How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

emzirirken bogaz agrisi cekmiş olanlar...

ogretmenim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
2.565
0
156
İstanbul
arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim
daha yeni anne oldum malum bir suru korku oluyor
en onemlisi de emzirme ile ilgili
bogazim acıyor(malum opmeyi seven milletiz opuyorlar:(( lohusa faaln demeden--hasta olursam bebegime gecer diye korkuyorum

ne yapabilirim mumkun oldugunca kendimi koruyorum ama ilac,pastil kullaniliyor mu?
ıhlamur zencefil vs. ne kadar masıl kullanmaliyiim
eger yardimci olursaniz cok sevinirim

Canım, bebeğini öpme çünkü viral bir üst solunum enfeksiyonu ise bulaşabilir bebeğe. Ama sütünden bile geçebiliyor biliyorsun o yüzden bulaşırsa kendini üzme, ben birkaç kez yaşadım bebeğimle bu durumu. İlkinde hafif nezle ile atlattı o, ben ağır geçirirken. Ama daha geçen haftalarda yine hastalandık beraber, benimki neredeyse ilaç kullanmadan, sadece ıhlamur - bogazın agrıdıkça içersin hiçbir zararı yok miktarın- bal- karabiber karışımı - bunu da ağrın arttıkça yapabilirsin, ve en önemlisi bol bol su içersin, e tabi bol doğal vitamin alark geçti.. Benim doktorum bana rahat atlatman için yazıyorum diyerek "deflu" diye bir ilaç yazdı, çok da iyi geldi,bünyeyi destekleyen hafif bir ilaç ama tabi sen doktora görünmeden alma derim. Bebeğime de boğazı kötü diye bir alerji şurubu yazdı, direkt olarak tedavi etmez ama yan etkileri boğazına iyi gelecek, düzelmezse ilaç yazarız diyerek.
Endişelenme ama dikkati de elden bırakma canımÇOK geçmiş olsun...

gorkem cok tesekkur ederim.dediklerini yapıcam .hemen ıhlamur bal karabiber uclusunu deniyorum.emziremiyecegim diye korkuyordum rahatladim

Ne demek, bir faydam dokunduysa ne mutlu bana :1hug: Aklında olsun, bebeğin için yeryüzündeki en büyük ilaç senin sütündür, ayrıca hastayken ya da hasta olma riski varken, bol sıvı alması gerektigi için ve emzirme sırasında ilk akan süt su görevi gören ve aynı zamanda -ki daha önemlisi- ilaç görevi gören bağışıklık sistemini güçlendirici yarı saysam süt olduğu için, sütünün en kutsal kısmıdır o ilk akan. O yüzden tok bile olsa birkaç yudum emsin mutlaka, özellikle hastayken tabi..Tekrar geçmişler olsun...

Back