Emzirirken bebeğin karnindan ses gelmesinin sebebi nedir ?

Arg1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
1.255
998
Kizlar bebeğimi (2 aylık ) emzirirken iki gündür karnından ses geldiğini fark ettim bazen su varmış gibi bazende sanki bağırsaklarından kaynaklı bi ses gibi. Bunun sebebi ne olabilir normal bı durum mu ? Sütüm az şu sıralar mamada pek içmek istemiyor acaba midesi mi boş kalıyor karnı mi aç anlam veremedim kafama takıldı 🤷🤱

Kizlar bebeğimi (2 aylık ) emzirirken iki gündür karnından ses geldiğini fark ettim bazen su varmış gibi bazende sanki bağırsaklarından kaynaklı bi ses gibi. Bunun sebebi ne olabilir normal bı durum mu ? Sütüm az şu sıralar mamada pek içmek istemiyor acaba midesi mi boş kalıyor karnı mi aç anlam veremedim kafama takıldı 🤷🤱
Normal canim sindirim sistemi olusuyor anca gazida vardir mamalar gazda yapiyor cunku

Gazı var. Alerjik bebek de böyledir. Bebekte huysuzluk, kakada gariplik başlarsa hayvan sütü alerjisini bir araştırın, mamayi değiştirin
Evet gazlı bı bebek. Son zamanlarda kaka problemi yaşıyorduk mamasını değiştirdim düzelme olmazsa doktora tekrar götüreyim en iyisi. Bu arada teşekkür ederim 🌸

Benim kızımda 2 aylıkta başladı 5 aya kadar sürdü probiyotik kullan dediler kullandım maflor markası iyi gelmedi başka marka da kullanmadım. 4 buçuk aylıkken ev yoğurdu verdim az az geçti. Endişe etmeyin başka bişey yoksa geçer

Benim kızımda 2 aylıkta başladı 5 aya kadar sürdü probiyotik kullan dediler kullandım maflor markası iyi gelmedi başka marka da kullanmadım. 4 buçuk aylıkken ev yoğurdu verdim az az geçti. Endişe etmeyin başka bişey yoksa geçer
Tamamdır teşekkür ederim bugün probiyotik damla sipariş ettim sık sık olmuyor ama sindirim sistemini düzene sokar diye denicem inşallah işe yarar

X