• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken Bebeğin Hava Yutmaması İçin Ne Yapılabilir?

psikolojikdanismannisa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
35
8
1
27
Bebeğim 14 günlük. Daha yeni yeni meme emmeye başladı. Ama sürekli ağzından kayıyor ya da ucunu tutuyor. Gaz yutmasına sebep oluyor. Nasıl doğru tutturabilirim acaba?

Düzenleme: Galiba sütüm fazla geliyor bebeğe. Sürekli genzine sıçratıyor ve bu sefer de emmekten vazgeçiyor 5 dk falan anca emiyor.

Son düzenleme:
Bu konuda çok video izle ben öyle öğrenmeye çalışmıştım. Bebeğini tutuşu sizin pozisyonunuz ,bebeğin memeye yaklastirilmasi, dudak üstüne sürtüp meme ucunu ağzını açması sağlanıp o sırada memeyi ağzına sokmak gerekli. Dudakları alt üst dışa dönük olmalı siyah bölge mümkün olduğunca almalı.

göğsünüzü doğru tutuş pozisyonlarınızı bulun öncelikle..c şeklini öneriyolar bebeğinizin çenesini de destekleyin,sütünüz çok geliyorsa söylediğiniz şeyin önüne pek geçilmiyor ben de hiç işe yaramamıştı,aynı göğsünüzü iki kere emzirin,sağarak da fışkırmayı önleyebilirsiniz

Bebeğim 14 günlük. Daha yeni yeni meme emmeye başladı. Ama sürekli ağzından kayıyor ya da ucunu tutuyor. Gaz yutmasına sebep oluyor. Nasıl doğru tutturabilirim acaba?

Düzenleme: Galiba sütüm fazla geliyor bebeğe. Sürekli genzine sıçratıyor ve bu sefer de emmekten vazgeçiyor 5 dk falan anca emiyor.
Sutunuz tazyikli geliyor buyuk ihtimalle. Emiyosa guzel ilk basta elle biraz masaj ve sagim yapin hizla gelmesini engellersiniz

Back