emziriken hamile kalmak...

snur42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
3.735
11
0
Konya
slm kızlar size bi sorum olacak
bnim oğluşım 4 aylık olacalk inş.
sezaryanla doğum yaptım
hamile değilim ama
her yeni doğum yapan kadın ve bebek istemeyen bi kadın gibi şimdilik büyük korkularım arasında yer alıyor
en ufak bi belirtide acaba diyorum
korunmak 100/100 çözüm olmuyor hiç bi zaman
mrk ettiğim konu hamile kadın emzirebilirmi
bunun anne karnındaki bebeğe yada emzirilen baebeğe zararı olurmu
çevrenizde hiç emziren oldumu yada duydunuzmu
cvp larınız için teşekkürler
bu konu kafamı çok kurcaliyo
eğer böyle bişey olursa emzirmeyi bırakmak istemiyorum
SEVGİLERRR....a.s.

genelde emzirme döneminde süt korur derler ama ben inanmıyorum.bazı kişiler bebeğini emzirmeyi bırakıyo hamileliğinde diğer bebeğinin gelişimi için zararlı olur diye.

genelde emzirme döneminde süt korur derler ama ben inanmıyorum.bazı kişiler bebeğini emzirmeyi bırakıyo hamileliğinde diğer bebeğinin gelişimi için zararlı olur diye.

EVET YA BNDE İNANMIYORUM INA ASLA
evet gelişimine zararı our diye duymuştum ama
emzirilebilir diye de bi kaç yazı okumuştum
insan kıyamazki yabilmiyorumkismile

ama canım sen emzirdiğine kıyamaycaksın da ya karnındaki
dışarıdaki mama da yer ama içerideki başka birşey yiyemez
inşallah hamile değilsindir de :)

cok dıkkatlı olmak lazım.Boyle bır durum cok stress yaratır. Dosmus bebege yenı bebege ve anneye. hersey zamanında olmalı ve oyle de olur ıns

emziren anneler hamile kalinca birakiyorlar benim tanidigim bir cok kisi birakti. birakmasada doktor biraktiriyor emzirmek bir saat spor yerine gectigi icin hem anneye hem karnindaki bebege zararli diye biraktiriyorlar hollandada .

ama canım sen emzirdiğine kıyamaycaksın da ya karnındaki
dışarıdaki mama da yer ama içerideki başka birşey yiyemez
inşallah hamile değilsindir de :)
ay yok değilim...Rabbim istyene versin ..
cok dıkkatlı olmak lazım.Boyle bır durum cok stress yaratır. Dosmus bebege yenı bebege ve anneye. hersey zamanında olmalı ve oyle de olur ıns
evet çok dikkat istiyor..insan korkuyor ya hamile kalırsam diye
emziren anneler hamile kalinca birakiyorlar benim tanidigim bir cok kisi birakti. birakmasada doktor biraktiriyor emzirmek bir saat spor yerine gectigi icin hem anneye hem karnindaki bebege zararli diye biraktiriyorlar hollandada .

hmmm emzirmemek daha iyi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…