Emzirerek 12 Kilo Verdi!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Ünlü şarkıcıdan anneler ve anne adaylarına tüyolar...

4 ay önce anne olan Seda Üren, hamilelik sürecinde aldığı 14 kilonun 12’sini kısa sürede verdi. Ünlü şarkıcı,“Kilolarımı rejim ve spor yapmadan sadece emzirerek verdim” dedi.

Kısa süre önce oğlu Nefes Kaan’ı dünyaya getirerek ilk kez annelik duygusunu tadan Seda Üren, hamilelik döneminde aldığı kiloları rejim ve spor yapmadan verdiğini söyledi.

Emzirerek kilo verdiğini söyleyen Üren, Bugün'de yer alan habere göre şöyle konuştu:

“Bebeğimi emzirerek doğum öncesinde aldığım 14 kilonun 12’sini 3 ayda verdim. Anne adaylarına bebeklerin emzirmelerini şiddetle tavsiye ederim. Bırakın kilo vermek için rejim yapmayı aksine beslenme düzenime gece öğünü bile ekledim.”

Bebeği Nefes Kaan ile hayatında yepyeni bir sayfa açtığını belirten Üren, “Annelik gerçekten bambaşka bir duygu.Çok şükür Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etti. Aynı dileklerim tüm anne adayları için geçerli. Allah nasip kısmet ederse bu mucizeyi tekrar yaşamayı, ikinci bir çocuk sahibi olmayı istiyorum” diye konuştu.

hayır zaten hepi topu 14 kilo almış hamilelikte tabi verir tüm kiloyu ben de doğumdan çıktığımın ertesi haftası 13 kilo vermiştim ama veriş o veriş sonrasında 1 yıldır yoğun şekilde emzirmeme rağmen en ufak bir kayıp olmadı hamilelik sonrası zayıf mı olmak istiyorsun hamilelikte aşırı kilo almından uzak duracaksın bence

ben de emzirerek verdim kiloları. en rahatı mis gibi anne sütü alıyo hem çocuk için çok iyi hem anne için bildiğin kilo transferi :):)

Şu ünlüler kıyaslanma meseline sinir oluyom arkadaş kadın hamileyken hamile platesi, hamile yogası, hamile şusu buyu yapıyo diyetisyeni bilmemem nesi var az kilo alıyo az alıncada tabiki veriyo. Ya biz hamileyken allah ne verdiyse yiyiyoruz sonra ay sancım var ay ağrım var diye evde yatıyoruz. Ha tabi bunun Doğum sonrası var ye sütün olsun diye bide doğum sonrası kilo alıyoruz.

Şu sedaya sormak lazım acaba gece kalkıp sütlaçlar kompostolar içmişmidir süt olsun diye.

Ay ne çok dolmuşum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…