• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi emziren ve devam sütü kullananlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sidelyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
281
0
96
Diğer
arkadaşlar kızım 7 bucuk aylık anne sütü alıyor tabi ek gıdada devam sütüde vermelimiyim ne kadar ve ne zaman :56:

arkadaşlar kızım 7 bucuk aylık anne sütü alıyor tabi ek gıdada devam sütüde vermelimiyim ne kadar ve ne zaman :56:

bende oğluma sütüm yetmediğinden dolayı 2.ayından itibaren formül süt verdim aralardada emdi azda olsa..
1 yaşına girince bıraktık.şimdi devam sütü ve inek sütünü dönüşümlü olarak içiyor.:56:

kızım emmeyi bırakınca devam sütüne geçtim biberon tutmadıgı için muhallebisinin içine falan katarak devam sütü kullanıyorum.

ben hiç vermedim 17 aya kadar emzirdim ama 1 yaşından sonra emzirmeyi çok azalttım sütüm olsun diye yediklerimede hiç dikkat etmedim.hatta ara ara detoks diyetler bile yaptım.
ek gıdaya geçince(6 aydan sonra) kilo alımı yavaşladı.
şimdi 2. ye hamileyim.7 aya kadar sadece emzirmek istiyorum

Back