Merhaba arkadaşlar, terasimiza daha önce hiç gelmeyen bir kedi geldi. 2 gün önce onu binanın önünde görmüştüm. Hamileydi sevmiştim biraz kuru mama vermiştim ama yemedi neyse dedim eve gittim bir baktim terasa, yaptığımız yuvaya 4 tane minnoş yavrulamis ...neyse kedi sahiplerine bir kaç sorum var .....şimdi bu kedinin önüne şunları koydum su, sulu süt, haşlanmış tavuk, Kuru kedi maması , tavuk suyu, haşlanmış yumurta, bir bakıyorum yemiyor onları, kuru mama belki azıcık yiyordur bilemiyorum neyse dedim 2 dk hazir piliç döner almıştım onu verdim onu afiyetle bitirdi ama dokunur mu kediye bilemedim hiç bir şeyi beğenmiyor bugün dışarı çıkınca yaş mama alalım dedik önerdiğiniz bir marka varmı uygun fiyatlı olsun...hani koyunca yesin direk lütfen bilgisi olan yazsın .... birde yavru kedileri elime alıp sevesim geliyor ama benim kokum gecerse anne kedi bir tepki verir mi diye korkumdan yapmadım şu anda sahiplenememde zaten daha minicik ilerde belki düşünürüm ama şu an olmaz ..elime alıp sevebilir miyim onu sorucam birde