• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziren Annelerin Bioder Kullanımı

rana62

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2007
1.012
66
643
45
konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama çok merak ediyorum, bugün eczaneden bioder roll-on aldım 5 aylık bebişim var acaba kullanmamda bi sakınca varmı ki?

içinde "hamilelerde ve emziren annelerde doktor tavsiyesiyle kullanılır yazıyor " aranızda emziripte kullanan oldumu ?

konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama çok merak ediyorum, bugün eczaneden bioder roll-on aldım 5 aylık bebişim var acaba kullanmamda bi sakınca varmı ki?

içinde "hamilelerde ve emziren annelerde doktor tavsiyesiyle kullanılır yazıyor " aranızda emziripte kullanan oldumu ?

canım Bioder’in Facebook sayfasında da biri sormuştu. doktor kontrolünde kullanılması gerekiyormuş.:61:

topu "kullanabilirsin" diyen doktora atıyorlar... ben de eczanelerden çok sordum, hepsi aynı şeyi söylüyor "doktor kontrolünde". ne demekse! nasıl bir kontrol altında kullanıcaz acaba. çocuğumu mu kontrol edicek bişey oluyor mu olmuyor mu diye, sütümü mü inceleyecek bozuluyor mu diye. çok saçma. "bişey olursa biz karışmayız" anlamında bir uyarı işte. emin olamadığım için ben erteliyorum emzirirken.

Back