emziren annelerin adet dönemleri acil !!

meryemmeryem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
3.981
66
118
Adana
tam 10 ay oldu doğum yapalı
nerdeyse 3 aydır düzenli adet görmeye başladım
ama inanılmaz sancılı geçiyor,eskidende sancılar olurdu ama şimdi daha fazla oluyor.
doktorum bebeğimi emzirdiğim için hiçbir ilaç kullanma dedi..
ama dayanamıyorum ne yapsam faydası olmuyor
delirmek üzereyim.bu durumda bebeğimlede ilgilenemiyorum
çoğu kadının sorunu biliyorum ama yokmu buna bir çözüm bulan
yani emzirme döneminde ne yapmalıyız veya sizler neler yapıyorsunuz
birde şu karına yapıştırılan bantlar var bunu bizler kullanabilirmiyiz.
eczaneden alacaktım emzirme dönemindeyim diye vermedi
offfffffffffff

emzirirken de kullanılabilecek ilaçlar var. neden eziyet çekiyorsun.
annenin içtiği ilacın sütten bebeğe geçme oranı çok düşük.bazı ilaçların kullanılmaması gerek o ayrı.
benim eşim doktor ve hem hamileyken hem de emzirdiğim halde şimdi ilaç kullandırıyor.tabii etken maddelerini dikkate alarak kendi belirliyor ama emziriyorsun diye ağrı kesici içemezsin diye birşey yok.

canım en basitinden parol veya minoset kullanabilirsin günde 3-4 taneye kadar.. biraz olsun ağrın diner.

valla benim ilk doğumumdan önce çok ağrılı geçerdi regl dönemlerim. Doğumdan sonra spiral taktırdım ve fazla ağrı çekmedim. Şimdi 2. doğumumu yaptım 3 ay oluyor henüz adet görmedim. ama ağrı kesici olara minoset veya parol alabilirsin. Kaldıki gebelere bile veriyorlar bunları. Senin bebişin 10 aylık olmuş artık haydi haydi kullanabilirsin.

canım ben adet olmadım henüz ama bikaç ay öncesine kadar müthiş diş ağrısı çektim günde 4 tane parol içtim bebeğimide emziriyorum doktorum parol ve minoset kullanabilirsin demişti

anlıyorum senı...
bende yaklasık 6 ay once dogum yaptım 3 kere adet oldum. eskıden de sancılıydı sımdıde sancılı. ılk adetımde hastanelık oldum serum falan verdıler. mınosetle falan ıdare edıyorum.karnıma sıcak su torbaları koyuyorum... hıc bı sekılde gecmıyo ama. napalım,çekiyoruz...

Geçmiş olsun canım parol ve minoset içebilirsin ama bence sallama papatya çayı içi müthiş agrı kesici hem bebegede zararı yok,ben öyle yapıyorum agrım kesiliyor,inan ilaçtan daha iyidir.

tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim kızlar
allah yardımcımız olsun ne zor bişey bu yaa
hamilelikte doğumda bu kadar ağrı çekmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…