• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emziren annelerden diyet onerisi

adana1301

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
mrb kızlar ben doğum yapalı 2.5 ay oldu bebeğimi emziriyorum fakat hamilelik süreci olsun sonrası olsun çok kilo aldım ve almaktayım sonuç 94.5 bu sabah tartıda acil kilo vermeye başlamalıyım ama sütüm azalır diye de korkuyorum bu gidişata dur demezsem 100 kiloyu geçicem bu gidişle lütfen yardım bana diyet önerisinde bulunursanız çok sevinirim:34:

doktorlar emzirme döneminde ki diyeti önermiyorlar hayatım ..yapılan diyet;hem sütün kalitesini,hem de sütü azaltıyor .. benim de kilolarla başım dertte ama sıkı bir rejim için de oğluşumun sütten kesilmesini bekliyorum .. eğer diyet yapıp da,evladımın o mucizevi rızkının azalmasına sebep olursam kendimi asla affetmem .. unutamayacağım bir vicdan azabına girmektense,beklemek daha hayırlı ..kilo her zaman verilir çünkü tatlım .. az ve sık öğünlerle yemek ye,bol bol su iç,sebze ağırlıklı ye,hem süt yapar hem de kilo aldırmaz,sürekli de aktif olmaya çalış .. birde hormon testi yaptır istersen :49:

valla bende dogumdan ciktim 87 kilo simdi 76 yim 7 . ayin dolmasini bekledim rejim icin ama simdiki aklim olsa az sik ve bol su icerdim birde benim hic süt sikintim olmadi ona ragmen kesilir diye korktum sma canims taketti 7. ayda basladim hemde ne kadar az yemeye bol su ictim sutum daha cok costu 7 ay bunalim gezdim simdi 67 dusmem lazim ama rejim yapiyorum vitamini aliyorum yemeden olmaz tabi ama az sik yiyorum diyet listesi buldum onu yapiyorum ama herkesin bunye farkli tabi

Back
X