Emziren anneler..

Bilinçli annesiniz ama 6 ay boyunca sadece süt/yokluğunda da formül mama verilmesi gerektiğini bilmiyosunuz.Sağlık bakanlığı ve dünya sağlık örgütünün yazılarını okumadınız heralde.Sağlık ocağında verilen broşürde bile yazıyo.Ben sütüm tamamen kesildiği için mama verdim ayrıca.Memeyi almıyosa da sağarsınız yani bu kadar basit.Her neyse tavsiye istediniz söyledik kabahatli olduk o süt memeden boşalmazsa istediğiniz şeyi yapın fayda etmez bebek sizin bebeğiniz ne istiyosanız yapın iyi geceler size

Bence kilosu gayet iyi maşallah benim tanıdığım arkadaslarin çocuklar 1.5 yaşında anca 10 kilo dert etme sağlıklı olsunlar bize yeter bizde mutlu oluyoruz :)

Bakın kırmak istemiyorum sizi ama bu bir profesörün fikirleri. Bilimsel yayın kabul edilebilmesi için belirli indekslerde taranması gerekir. Rezene ile ilgili de çeşitli görüşler vardır diyelim herkes nasıl isterse öyle davransın.

Beni kıramazsın rahat ol. deney yapılmış ve sonucu yazılmış buda bilimsel veridir

Beni kıramazsın rahat ol. deney yapılmış ve sonucu yazılmış buda bilimsel veridir
Deney kaç denek üzerinde yapılmış? İstatistiksel anlamlılık düzeyi nedir? Hangi dergide yayınlanmış, dergi hangi indekste taranıyor? Bilimsellik ölçütü budur. Bu da size son mesajımdır. İster mesajlarımı takip edip alıntılayın ister alıntılamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…