emziren anneler yardım edin!!!

eylul0135

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
23
1
36
Adana
45 günlük bebeğim var ve anne sütü ile besleniyor ben saçımı boyamak istiyorum sizce bi zararı varmı yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

ben de bu konuyu çok araştırdım. kimse kesin zararlı demiyor. 2 ayı dolduktan sonra boyadım saçlarımı.

Ben 6 aylıkken boyadım ama sac derime hic degdırmedm.bence acil degilse biraz daha bekle derim bebegin cok kücük ve sacından daha önemli canım.

Ben doğumdan 6gün önce DRumdan izin alıp boyattım
Tekrar oğlum 2 ay olunca boyattım...
şuan oğlum 3 aylık

hamileyken hic boyatmadim .. bebegim bugun 4 ayni bitirdi gecen hafta boyattim aylardan beri ilk defa .. emzirirken sorun oldugunu sanmiyorum yinede bi doktoruna danis ..
eltim hamileliginin ucuncu ve dokuzuncu ayinda iki kez boyatti ve bebegi iki aylikken tekrar boyatti ..
bence bu konuda herkes kafasina gore takiliyor

ben hiç boyatmadım...
başımda saç kalmadı dökülüyor...
ne yapabilirim
bebeğim 4 aylık

ben doktora sordum bebeğim 2 aylıkken bana bi kaç ay daha beklememi ve boyattıktan sonra 2-3 saat emzirmeyip daha önce sağdığım sütü vermemi söyledi.. ben de bu kadar uyraşıcağıma hiç boyatmam dedim.. sizin de dediğiniz gibi bebeklerimizin sağlığı daha önemli..

ben de araştırdım boyanın zararının tıbbi bir kanıtı yokmuş. Ama ben yine kıyamadım sarımın yarısı sarı yarısı kahve geziyorum öle rezil gibi

ben de 0 ı sıkar cıkmaz rofle yaptırdım netten baktım zararlı bırssey yoktu valla o elımde gıttım kuafore kokudan uza tut yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…