Diyetisyen tavsiye olarak önce bol su dedi sonra bana marul, dereotu, yumurta, proteinli ürünler, yeşil biber, incir, süt ürünleri, kayısı kuru meyve, bunlar sütü arttırıyor diye söylemişti. İlk aylardan sonra da nane maydanoz ekleyebilirsin dedi.Sevgili anneler sütüm var ama yeterli değil arttırmak için tavsiyelerinizi tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
Hiç duymamıştım pilav yiyince dikkat edeyim süt miktarımaSehriyeli bulgur pilavı süt yapyor.
Galiba suyu az içiyorumYeme içme nin süte %5 etkisi varmış bu arada, Suyun %80 ,moral stressiz olmaninda %15
Her fırsatta uyuyun. Emzirme sonrası sağım yapın . Çıkmayan sütün önemi yok amaç süt yok üret sinyali vermek beyine. Gece emzirmelerini atlamayın. Sık sık meme teklif edin. Ten tene temas bebeğinizle bol bol öpücükle sarılmalı emzirme seansları ...
Galiba suyu az içiyorumYeme içme nin süte %5 etkisi varmış bu arada, Suyun %80 ,moral stressiz olmaninda %15
Her fırsatta uyuyun. Emzirme sonrası sağım yapın . Çıkmayan sütün önemi yok amaç süt yok üret sinyali vermek beyine. Gece emzirmelerini atlamayın. Sık sık meme teklif edin. Ten tene temas bebeğinizle bol bol öpücükle sarılmalı emzirme seansları ...
Yeşillik ishal eder dedikleri için yiyemedim ne kadar doğru bilmiyorum amaSu ve uyku çok önemli gerçekten bol bol dinlenip su içmeye bakbide doktorum yeşillik ye demişti geri kalanı da canın ne isterse ye şekerli şeyler süt yapar diye yedirip içirmeye çalışanlar olacaktır dikkat et kiloda yapıyor
Motivasyon su şişeleri var 2 litrelik alın en az 3 litre su için gün içindeGaliba suyu az içiyorum
Boza birebir, bol su tükeyin 3 4 lt arası, ve buşgur cok artıroyor bulguru pilav olarak yeşilliklerle kısır olarak tüketin. Ben bu şekilde artırıp hem emzirip hemde sağım yapıp buzluga atıyordum sütleri depoluyordumSevgili anneler sütüm var ama yeterli değil arttırmak için tavsiyelerinizi tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
Bana doktorum söyledi hem kadın doğum hemde çocuk doktoruGaliba suyu az içiyorum
Yeşillik ishal eder dedikleri için yiyemedim ne kadar doğru bilmiyorum ama
Merhaba biz solgar brewers yeast b12 kullandık, çok faydasını gördük. Fazla fazla da almıştım, düşünürseniz elimde 2025 ve 2026 son kullanma tarihli olarak 2 adet mevcut. Normal satış fiyatı şu anda 600 TL civarında eczanede 250 adet var içinde. Düşünürseniz 450 TL'den yardımcı olurum adet fiyatına sizin için. Hiç açılmamış sıfır paketindedir ürün eczaneden satın alınmıştır. Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin yavrunuzu sizindeSevgili anneler sütüm var ama yeterli değil arttırmak için tavsiyelerinizi tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?