Büyüklüğü kendiliğinden düzelir. MiAğrılarınızı hafifletmek için sıcak su ile meme bölgesine masaj yaparak duş alabilirsiniz ya da beyaz lahana yaprağı haşlayıp göğüslerinize koyabilirsiniz. Göğüs uçlarınızı karbonat lı su ile silin. Sağım yapın
Genel olarak memeler birbirinden farklıdır. Emzirme döneminde daha da fazla ortaya çıkar. Tam bilmemekle beraber belki emzirmeyi sonlandırdığınız zaman eski haline döner diye dişünüyorjmBüyüklüğü kendiliğinden düzelir. Mi
Teşekkür ederimGenel olarak memeler birbirinden farklıdır. Emzirme döneminde daha da fazla ortaya çıkar. Tam bilmemekle beraber belki emzirmeyi sonlandırdığınız zaman eski haline döner diye dişünüyorjm
Rica ederim. Memeler bir de zamanla terbiye oluyorlar. Belki bu şekildede oturabilir. Ağrılarınız nasıl olduTeşekkür ederim
Ağrı hafifledi kaşıntı oluyor cok kotu emzirmeden sonra gerçekten çok zor annelikRica ederim. Memeler bir de zamanla terbiye oluyorlar. Belki bu şekildede oturabilir. Ağrılarınız nasıl oldu
Bazen pamukçuk olduğundada kaşıntı oluyor bebeğin ağzında var mı? Sizde memenizi karbonatlı suyla temizleyebilirsiniz bebekte varsa onudaAğrı hafifledi kaşıntı oluyor cok kotu emzirmeden sonra gerçekten çok zor annelik
Bebeğin dili beyaz pamukcuk olduğunu nasi anlicam çok kusuyor ben ondan zannediyorumBazen pamukçuk olduğundada kaşıntı oluyor bebeğin ağzında var mı? Sizde memenizi karbonatlı suyla temizleyebilirsiniz bebekte varsa onuda
Çok sağol bilgi için canim denicem insallahŞöyle süt kalıntısı gbi oluyor ama süt kalıntısı geçiyor bu biraz daha kalıcı oluyor ayırt edebilmek için.
Bu gibi durumlarda da karnobatlı su ve tülbentle bebeğin dilini temizleyip günde 3-4 defa aynı zamanda siizin de göğsünüzü karbonatlı suyla temizlemeniz öneriliyor.
Eki Görüntüle 3265699
Ağrı vardı dedillerini yapmaya çalıştım ağrı yok şimdi kasinti oluyor yani göğüs ucum bile daha büyük digerinden coktuhaf oluyorumAğrıyorsa daha sert ve sıcak gibiyse sağım yapın, masaj yapın, duş alın, en güzel bebeğin emmesiyle rahatlar en kuvvetli pompa onlar
Sadece boyut farklıysa o normalde de farklı oluyo aslında
Zamanla daha neler neler oluyor o eski halinden eser kalmıyor zatenAğrı vardı dedillerini yapmaya çalıştım ağrı yok şimdi kasinti oluyor yani göğüs ucum bile daha büyük digerinden coktuhaf oluyorum
Yapma kızZamanla daha neler neler oluyor o eski halinden eser kalmıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?