• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EMZİREN ANNELER SAĞ GÖĞSÜM DAHA BÜYÜK DİGERİNDEN ???

Leyla4747

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
374
25
18
33
Mastite doğru gidiyor durum galiba sağ gogsum çok büyüyor ve ucu da daha büyük bebeğe tuttururken zorlanıyorum daha çok süt var galiba bu duruma nasıl son verebilirim boşaltmak icin bu göğsü daha fazla vermeye başladım ne yapmalıyım nasıl dengeliyim .iki gogsu esit veriyordum hep neden boyle oldu anlamadım bir de şuan iki göğsü eşit verdigimde sağ gogsum daha çok agriyor diğer gogsum yumuşak kalıyor hep .süt uretimi azalıyor mu sağ göğsü verdikce bilmiyorum normalde ikisini eşit verdigimde ikisi de sertti emdikten sonra yumusuyorlardi . Bir de gogsumde kaşıntı oluyor ne yapmalıyım bilmiyorum siz de göğüs kalkanı kullaniyormusunuz ben göğüs ucu yaram olmamasina rağmen kullanıyorum kullanmadığım da yatarken goguslerim ağırlık yapıyor bilgisi olan tecrubeleri anneler yorumlarinizi eksik etmeyin lütfen

Ağrılarınızı hafifletmek için sıcak su ile meme bölgesine masaj yaparak duş alabilirsiniz ya da beyaz lahana yaprağı haşlayıp göğüslerinize koyabilirsiniz. Göğüs uçlarınızı karbonat lı su ile silin. Sağım yapın

Ağrılarınızı hafifletmek için sıcak su ile meme bölgesine masaj yaparak duş alabilirsiniz ya da beyaz lahana yaprağı haşlayıp göğüslerinize koyabilirsiniz. Göğüs uçlarınızı karbonat lı su ile silin. Sağım yapın
Büyüklüğü kendiliğinden düzelir. Mi

Büyüklüğü kendiliğinden düzelir. Mi
Genel olarak memeler birbirinden farklıdır. Emzirme döneminde daha da fazla ortaya çıkar. Tam bilmemekle beraber belki emzirmeyi sonlandırdığınız zaman eski haline döner diye dişünüyorjm

Ağrıyorsa daha sert ve sıcak gibiyse sağım yapın, masaj yapın, duş alın, en güzel bebeğin emmesiyle rahatlar en kuvvetli pompa onlar 😌
Sadece boyut farklıysa o normalde de farklı oluyo aslında

Şöyle süt kalıntısı gbi oluyor ama süt kalıntısı geçiyor bu biraz daha kalıcı oluyor ayırt edebilmek için.
Bu gibi durumlarda da karnobatlı su ve tülbentle bebeğin dilini temizleyip günde 3-4 defa aynı zamanda siizin de göğsünüzü karbonatlı suyla temizlemeniz öneriliyor.
1687695690407.png

Şöyle süt kalıntısı gbi oluyor ama süt kalıntısı geçiyor bu biraz daha kalıcı oluyor ayırt edebilmek için.
Bu gibi durumlarda da karnobatlı su ve tülbentle bebeğin dilini temizleyip günde 3-4 defa aynı zamanda siizin de göğsünüzü karbonatlı suyla temizlemeniz öneriliyor.
Eki Görüntüle 3265699
Çok sağol bilgi için canim denicem insallah

Ağrıyorsa daha sert ve sıcak gibiyse sağım yapın, masaj yapın, duş alın, en güzel bebeğin emmesiyle rahatlar en kuvvetli pompa onlar 😌
Sadece boyut farklıysa o normalde de farklı oluyo aslında
Ağrı vardı dedillerini yapmaya çalıştım ağrı yok şimdi kasinti oluyor yani göğüs ucum bile daha büyük digerinden coktuhaf oluyorum

Back