Emziren anneler neler yapmal....

busem2525

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2008
2
0
45
merhabalar 5 aydır çocuğumu emziriyorum gögüslerimin eski halini alması için neler yapmalıyım teşekkürler.....

canım ben burda bi kaç konu içinde okumuştum..küç dediğimiz şey var ya..diğer konulardan bakabilirsin..onu genelde doktorlar doğum yapmış bayanlara tavsiye ediyomuş..kan yapıcı özelliği olduğu için yine göğüsleri eski diriliğine getiriyomuş...dene istersen...

Hurma ve nar hem sütü arttıran hemde göğsü büyüten meyveler..bunları hergün düzenli tüket. Bunlardan hariç veya ilave olarak tek başına rezene çayı ve ısırgan çayınıda deneyebilirsin.

Çok kilo alıp vermemeye çalış. Emzirme döneminde iştah artar, aman kontrolsüz kilo alma.Aynı kiloda durmaya çalış(tabi ideal kilona gelince).

Actibrest krem özellikle emziren kadınlarda daha etkiliymiş, emzirme dönemi bitince deneyebilirsin. Ama önce 2 ayda 2 beden büyük göğüsler forumunda kainat güzelinin yaptıklarını denersin. Hurma ve nar ondada var. İlave masaj ve buz masajı, egzersiz vs olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…