Emziren anneler nasıl zayıfladınızzz

MinnakinAnnesi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
112
27
13
35
Merhaba arkadaslar benım 7aylık bi kızım var gebelıgım cok zor ve tehlıkelı gectı ılaclardan yatmaktan 22 kilo aldım dogumda 10 kılom gıttı ama sütüm gelmeyınce sureklı yemekten gerı 6 kılo aldım
bır aydır kosu bandına bınıyorum gunde 1saat yogurt lımon yaprak bıber karısımı yapıyorm 6 kıloyu gerı verdm sutumde azalma yok kızımdada bı problem olmadı sımdı sogan suyunu duydum bı sorun olmuyor dıye tecrubelı arkadaslara soraym dedım kullanan sutunde bebegınde sorun olan varmı ?? Kendımden iğrenıyorum artk bu kıloları vermem lazım ( emziren anneler nasıl kılo verdınız ????

Bol yemek değil bol su süt yapar canım. Bol bol su iç. Yediklerine biraz dikkat et. Bebiş biraz büyüyünce kilolar gider. Vücudun toparlanması 1 yılı buluyor.

ben kemik suyuna corba icerek zayifladim emzirirken..sutumde inanilmaz artmisti,rengi koyulasmisti ama kilolarimi cok sukur 6 icinde verdim..kemigi kaynattiktan sonra icine sevdiginiz sebzelerden ekleyip,sebzeler yumusayincaya kadar pisirin,icin mis gibi..hem sutunuz artsin hemde kilolar gitsin..protein kilolarin baslica dusmani :) insan her zaman parca et bulamayabiliyor ama kemik fiyatlari uygun,ette cikiyor az cok..tavsiye ederim

doğum kilolarınız emzirdiğiniz sürece gitmeye devam eder.. şimdilik ekmek ve hamur işlerini keserek diyet yapabilirsiniz.. kızartma da tüketmeyin..

sevgiler..

soganin fazlasi sutu kokutmazmi?
acele etmeyin daha 7 aylik bebeginiz.

Canım emzırdıktennsonra ıcın ustune bol bol su ıcın yazıyordu bende senn dedıgını dusundum sutu kokutr cocuk emmez dıye ondan soruyorm emzıren anneler kullandımı acaba sorun oldumu ? Kv sureklı laf sokuyor guluyor ıste bızım gelın ıyı yer falan bırı bıse dese kılom hakkında hemen guler bızımkıde ıste vercek cocugu gelın ettıkten sonra dıyor ıyıce gıcık olmaya basladm ona kızıp sütü kesecektm sonra kızımdan degerlı deıl dedım iste dikkat edıyorm yedıklerıme ve bol su ıcıyorm zaten doktor suyu azalt dedı bana gunde 8lt ıcıyodm smdı 5 lt ıcıyorm belkıde cok su ıcmekten ıyıce sıstm

8 lt cok değil mi. .. biraz da hareket lazim spor.. Karın kaslarını çalıştıran egzersizler yag yakıcı ozellige sahip. .. benim de kilo normal fakat gobegim var biraz genetik. .. me yaptıysam yok edemedim biraktim....

kocanda kv de cok super gorunen tiplermi cok merak ettim.yeni dogum yapmis birine soylediklerine bakilirsa akli basinda insanlar degiller.o insanlar icin evladimin rizkiyla oynamam.bence yemen gerekeni normallestir yani abartmadan ye .gunde 3 lt .normal tuketimdir fazlasi odem yapar.bobreklerinide sinir sisteminide baskilar.sporu cok tavsiye etmem cunku sut enerjiyle olusur ve yorulmus vucutta sut uretimi azalir.en guzel spor gunluk 30 -40 dak.yuruyus.kolay gelsin

1 senede ancak gdiyor , göğüsler küçülüyor filan yani acele etme. Ama ben çok yiyordum çok acıktırıyor emzirmek. Bu arada 13 aylık kızım hamilelikten önceki kiloma inmeme 4kg kalmıştı ki hoooppp yine hamileyim:) Başka bahara artık benimki sana kolay gelsin..

ilkinde 17 kilo aldım. 2 yılda 12 verebildim. sonra yine hamilelik +5in üstüne bir 17-18 daha. şu an 10-11 fazlam var. 4 aylık. yürüyüş falan da yapmıyorum...

bol su içerek . çalışmıyorsanız ev içindede haraket edin .temizlik şu bu vs...emzirmek zaten başlı başına zayıflatır.kafaya takmayın sorun haline getirmeyin daha kolay verirsiniz .zaten vucut en az 1 yıl ister toparlanmak için...

2 ay önce sezeryan doğum yaptım, ilk 15 gün sisliklerim vardı, sonra nasıl oldu anlamadım bi de baktim sisliklerim gitmiş eski kiloma geri donmusum. Biraz yapısal bisey galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…