• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziren anneler lactamil kullanan varmı

_20160908_170455.webp

Ben başladım hergün bir bardak içiyorum ama faydası varmı bilmiyorum. Sütüm zaten yetiyodu kiloda alıyo bebeğim farkı nasıl anlatacağım bilemiyorum.

Canım ablam doğum yapalı 6 ay oluyor. Doktor ek gıda olarak c vitamini almaya başlaman gerekli demişti. Galactago diye bir damla tavsiye etmişti onu kullanıyor. Çok memnun. İstersen bi araştır. Yardımım dokunursa ne mutlu bana... :KK60:

Lactamili kullaniyorum fakat urumsutun kalitesini arttirmak icin canim, sut miktarimin artmasi icin galactago, humana ve maltana kullaniyorum ve bol su

Bende ondan kullandim, tadi cok guzeldi ama bana nedense gaz yapti. ilk zamanlar inanamadim, lactamil nasil gaz yapar diye. Bebegime gecti mi bilmiyorum o zaten gazli bir cocuk ama ben ne zaman icsem sonrasinda gaz sancisi cektim. Sonra lactamilin cayindan aldim. O cok iyi geldi acayip arttirdi sutumu. Ilk zamanlar 2bardak iciyordum sallama caydan, sonra baktim oglum emerek tuketemiyor ben surekli sut sagiyorum, gunde 1fincana dusurdum. Yine sut sagiyorum ama en azindan cok agrimiyor goguslerin dolunca

Back
X