emziren anneler hangi çorba türünü içmeli

yoğurt çorbası ve tarhana çorbası.aşurede çok süt arttırı canım bı de şu tarıfı dene aktardan 1 tlye alabılırsın sütün çeşme olur

bebeğinizin gaz sorununu ve anne sütünün artmasına yardımcı çay

1 yemek kaşığı
rezene
1 yemek kaşığı ıhlamur
1 yemek kaşığı papatya
1 tatlı kaşığı kimyon
...1 tatlı kaşığı anason

*Porselen bir demliğe bu ölçüde bitkileri koyun ve üzerine 2 fincan kaynar su ekleyin.Demliğinizin üzerini bir havlu ile kapatın.Yemeklerden hemen sonra bu çayı içtiğinizde bebeğinizin gazı daha az olur .Sizin de sütünüz daha bol olur .

Sehriyeli tavuk çorbasi, tavuk bulyonu içe bilirsin. Köy tavugu olsa daha iyi. Bana memleketten yolladiklari için biraz sansliyim :8:

Bende tavuk suyu çorba çok tüketiyorum ve dikkat ediyorum ne zaman tavuk suyu içsem oğlum çok sık kaka yapıyor rahatlıyor.
Bir de aşure feci süt yaptı bende denedim.

haklısın cnm da tavuklu olanlardan tüketiyorum kendim yapamıyorum yaptıklarımda yogun tavuk kokusu oluyo içemiyorum bebegime zararı olmaz inş

haklısın cnm da tavuklu olanlardan tüketiyorum kendim yapamıyorum yaptıklarımda yogun tavuk kokusu oluyo içemiyorum bebegime zararı olmaz inş

hazır tavuklu çorba içmek yerine, tavuksuz sevdiğiniz ev yapımı çorbalar içmeyi deneyin. hazır çorbaların besleyici değeri pek yok.
tarhana çorbasına azcık koyacağınız tavuk suyu(ev yapımı) koku olarak sizi rahatsız etmez ama vitamin değeri olarak hazır çorbadan çok daha iyidir.
ille de hazır çorba içecekseniz, katkı maddesi yok, denilenleri, sık olmayacak şekilde tüketin bence.

Son düzenleme:
hazır tavuklu çorba içmek yerine, tavuksuz sevdiğiniz ev yapımı çorbalar içmeyi deneyin. hazır çorbaların besleyici değeri pek yok.
tarhana çorbasına azcık koyacağınız tavuk suyu(ev yapımı) koku olarak sizi rahatsız etmez ama vitamin değeri olarak hazır çorbadan çok daha iyidir.
ille de hazır çorba içecekseniz, katkı maddesi yok, denilenleri, sık olmayacak şekilde tüketin bence.[/QU
haklısınız içmesem daha iyi bildiginiz KOLAY güzel bir tavuk çorbası varsa tarifini alabilirmiyim

ben bildiğimden değil de canım çok çektiğinden,ilk kızımı doğurduktan sonra her gün sütlü pirinçli çorba içiyordum sütüm çok oluyordu ama sütü çok tüketmek kabızlık da yapabiliyor

Back
X