sadece emzıren anneler bebeklerınızın gece uykuları nasıl gecede kac defa uyanıyorlar benım oglum yaklasık 3 kere uyanıyor sızınkıler nasılll gece yatmadan mama verıyormusunuzkaydirigubbakcemile
3 kere fazla gibi zor oluyordur. bizimki 1 kere kalkıyor onda da tam uyanmıyor sağa sola dönüp şapır şupur sesler çıkarıyo ben de alıp emziriyorum yanlız o arada kaka falan yaparsa altını aldığım için tekrar çok zor uyuyor
ben sadece emziriyorum bebeğimi bende 3 kez emziriyorum hatta çoğunda o uyanmadan emziriyorum acıkmıştır diye düşünüp alıyorum uykulu uykulu memeyi bir kapışı var gülmekten ölüyorum.
Ben saat 00.00 gibi emziriyorum.03.30 gibi emziriyorum sonra 07.00 gibi de uyanıyor zaten.o zaman emziriyorum.Geceleri daha uyanmadan dönmeye başlayınca hemen emziriyorum.benim oğlum gece kaka yapmıyor.o yüzden gece 00.00 gibi bağlıyorum,bir daha sabaha değiştiriyorum ki uyanmasın diye...artık iyice düzene girdik:))
Ben saat 00.00 gibi emziriyorum.03.30 gibi emziriyorum sonra 07.00 gibi de uyanıyor zaten.o zaman emziriyorum.Geceleri daha uyanmadan dönmeye başlayınca hemen emziriyorum.benim oğlum gece kaka yapmıyor.o yüzden gece 00.00 gibi bağlıyorum,bir daha sabaha değiştiriyorum ki uyanmasın diye...artık iyice düzene girdik:))