emzıren anneler gece uykusu

kubosss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
80
1
86
38
Malatya
sadece emzıren anneler bebeklerınızın gece uykuları nasıl gecede kac defa uyanıyorlar benım oglum yaklasık 3 kere uyanıyor sızınkıler nasılll gece yatmadan mama verıyormusunuzkaydirigubbakcemile

3 kere fazla gibi zor oluyordur. bizimki 1 kere kalkıyor onda da tam uyanmıyor sağa sola dönüp şapır şupur sesler çıkarıyo ben de alıp emziriyorum yanlız o arada kaka falan yaparsa altını aldığım için tekrar çok zor uyuyor

ben sadece emziriyorum bebeğimi bende 3 kez emziriyorum hatta çoğunda o uyanmadan emziriyorum acıkmıştır diye düşünüp alıyorum uykulu uykulu memeyi bir kapışı var gülmekten ölüyorum.

Ben saat 00.00 gibi emziriyorum.03.30 gibi emziriyorum sonra 07.00 gibi de uyanıyor zaten.o zaman emziriyorum.Geceleri daha uyanmadan dönmeye başlayınca hemen emziriyorum.benim oğlum gece kaka yapmıyor.o yüzden gece 00.00 gibi bağlıyorum,bir daha sabaha değiştiriyorum ki uyanmasın diye...artık iyice düzene girdik:))

aynen bizimki gibi ne güzel

bızde mutlaka 2 kere kalkıyoruz.23-24 gıbı uyuyor,dalması baya uzun suruyor benım bebısımın ılk uykusuna,sonra 3 gıbı uyanıyor emzırıyorum,tekrar 7 de uyanıyor yıne emıyor.gece bende altını almıyorum kaka yapmazsa tabı.ama genelde yapmıyor aksam temızlenıp yatıyoruz sabah 7 de yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…