hamra86 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 28 Kasım 2009 238 8 28 Eylül 2011 Konu Sahibi hamra86 #1 hanımlar netten pek bilgiye rastlıyamadım acaba emziren anneler kullandı mı dermarolleri? birsey oldu mu?
hanımlar netten pek bilgiye rastlıyamadım acaba emziren anneler kullandı mı dermarolleri? birsey oldu mu?
HepBaharOlsa Guru Kayıtlı Üye 20 Eylül 2011 4.478 1.840 28 Eylül 2011 Konu Sahibi hamra86 #2 dermaroller kimyasal maddeler icermedigi icin bence zarari olmamasi gerekir. Aslinda derma roller cilde yapilan akupunktur gibi bisey diyebiliriz.
dermaroller kimyasal maddeler icermedigi icin bence zarari olmamasi gerekir. Aslinda derma roller cilde yapilan akupunktur gibi bisey diyebiliriz.
hamra86 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 28 Kasım 2009 238 8 28 Eylül 2011 Konu Sahibi hamra86 #3 öyle ama netten kullanım klavuzunu tercüme eden biri demiş ki kullanılmaz bende pek inanmadım o yüzden acaba kullanıpta zarar gören var mı acıkcası merak ettim
öyle ama netten kullanım klavuzunu tercüme eden biri demiş ki kullanılmaz bende pek inanmadım o yüzden acaba kullanıpta zarar gören var mı acıkcası merak ettim