9 aylık bir bebeğim var ve hamileliğim son 3 ayından itibaren eşimin ailesi tarafından psikolojik olarak şiddete uğruyorum sürekli kişiliğime saldırıyorlar ve bunu o kadar ustalıkla yapıyorlar ki hiç kimse yokken sürekli eleştiriye uğruyorum. eşim doğal olarak bunun farkında değil bir kaç kez ona anlattım ama ailesinin bana çok iyi davrandığını söylüyor benim söylediklerime inanmıyor.onlar yüzünden hiç kavga etmediğim eşimle sürekli kavga ediyorum ve onların sinirini eşimden çıkarıyorum. bunlar yetmezmiş gibi 1 ay önce eşimin telefonunda msjlar yakaladım ve onu görmek bile istemiyorum. 1 aydır çok kötü durumda olduğum için bir psikiyatrist ile görüştüm ve takıntılarımın artığını söyledi ve antidepresan kullanmamı önerdi. ne yapacağımı bilmiyorum bebeğimi emzirmek istiyorum iyi bir anneyim ama bütün bu stresi bebeğimin hissettiğini düşünüyorum bütün bunlardan kurtulursam bebeğimin de daha sakin bir bebek olacağına inanıyorum. bu gece itibari ile ilacı kullanmaya başladım çünkü psikiyatri servisinde çalışan hemşire arkadaşlarımın telkinleri yetmiyor ne yapabilirim doğru yolda mıyım ?