Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar bişi sorcam,35 günlük bebeğim var,süt ve süt ürünleri anne sütüne geçince bebekte gaz yapar diyolar,süt içsem mi içmesem mi bilemiyorum,ayran,yoğurt ,peynir falan az yiyorum sütü de içme dediler,geçen gün Gülben in programında da aynı şeyi dendi Gülben Ergen,emziren annelerden cvp bekliyorum
kızlar bişi sorcam,35 günlük bebeğim var,süt ve süt ürünleri anne sütüne geçince bebekte gaz yapar diyolar,süt içsem mi içmesem mi bilemiyorum,ayran,yoğurt ,peynir falan az yiyorum sütü de içme dediler,geçen gün Gülben in programında da aynı şeyi dendi Gülben Ergen,emziren annelerden cvp bekliyorum
Canım, bazı hassas bebeklerde gaz yaptığını duymuştum..Hatta kolik ağrısı çeken bebeklerin tedavisi sırasında, annenin süt ve süt ürünlerini yememesi öneriliyormuş..Gerçi benim yediğim yoğurtu herhalde kimse yememiştir ama bebişe birşey olmadı Bebekten bebeğe, bünyeden bünyeye farkediyor demek ki..
merhaba ılıtıp içebilirsin yogurdu falanda şeker katıp yada pekmez katıp yiyebilirsin diye biliyorum. gaz yapmıyormuş. ben süt içmiyorum ama yogurdu şekerle falan tüketiyorumm