• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziren anne brezilyan fonu

Riviere12

Tarih 16.01.20 - Baslangic 68kg - Hedef 56kg
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2017
412
545
53
34
merhaba arkadaslar
Benim 9 aylik bir bebegim var ve saclarimla ugrasacak vakit bulamiyorum malesef. Brezilyan fonu ( keratin bakimi)yaptirmak istiyorum daha once yaptirmistim cok memnun kaldim, fakat simdi bebegimi emzirdigim icin yapmakta terredut ediyorum. Internete pek bir bilgi bulamadim kuaforume danistim ama sorumluluk almak istemiyo oyuzden bi dr a danis dedi.
Aranizda emzirirlen yaptiran var mi

Bende daha önce yaptırdım maalesef bozuldu cadı gibi geziyorum evde. Hamilelik,emzirme derken ne zaman yaptırılır bilmiyorum ama bizim vücuda bile aslında çok zararlıyken emzirirken Olmaz diye düşünüyorum. Yinede takipteyim konuyu.

Ben olsam yaptırmazdım sanırım.
Normal şartlarda dahi yaptırmak istemedim kuaförümde uygulamaya denk gelince kaldı ki emzirirken hiç düşünmezdim.
Çok ama çok ağır kokulu bir işlem. Ciğerlerinize yazık.

Brezilya fönü değil de keratin bakımı yaptırın sadece. Formeldehitsiz oluyor onlar. Hamile ve emziren anneler yaptırabiliyor. Hem kokusuz ve dumansız bi işlem..

O biraz kimyasal ya, fön çekerken falan çok kimyasal soluyorsunuz, ayrıca 3 gün yıkamadan onla duruyorsunuz. Bebek için sakıncalı. Ben bile kendime gelemiyorum tavsiye etmiyorum :(

Brezilya fönü değil de keratin bakımı yaptırın sadece. Formeldehitsiz oluyor onlar. Hamile ve emziren anneler yaptırabiliyor. Hem kokusuz ve dumansız bi işlem..

Evet formolsuz olanlar var ama genelde onla pek iyi olmuyomus. Sanirim en iyisi biraz daha beklemek.
Tsk ederim cevabiniz icin :)

Ben emzirirken yaptirmadim
Etkisi bilinemiyor deniliyor ama bariz kimyasal iyi birşey olmadığı kesin
Ben sutden kestikten sonra yapmıştım

merhaba arkadaslar
Benim 9 aylik bir bebegim var ve saclarimla ugrasacak vakit bulamiyorum malesef. Brezilyan fonu ( keratin bakimi)yaptirmak istiyorum daha once yaptirmistim cok memnun kaldim, fakat simdi bebegimi emzirdigim icin yapmakta terredut ediyorum. Internete pek bir bilgi bulamadim kuaforume danistim ama sorumluluk almak istemiyo oyuzden bi dr a danis dedi.
Aranizda emzirirlen yaptiran var mi
valla benim hamileyken saç boyatan tanıdıklarım bile oldu maalesef. ben yaptırmazdım. yaptıramazdım. ama karar sizin. ben çok ne olduğunu bilmiyorum fakat eğer çok dipten atılmadan da olabiliyorsa ve çok gerek görüyorsanız belki yaptırılabilir.

Back