Emziremiyorum yardımmm edinn

byolog

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2010
59
1
286
41
İstanbul
slm arkadaşlar 2 -3 gündür göğüs uçlarımın göğsüme bağlandığı yerler açıldı.kızım emerken çok canım acıyor.silikon göğüs uçlarından kullandım ama emzik biberon almadığı için onda istemiyor.bildiğiniz bişiler varmı ilaç yada yapılacak bişi gibi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Canım geçmiş olsun ben tahinin üzerine çıkan yagı sürüyordum ertesi güne birşey kalmıyordu.Hatta gögüs pedine yagı dökerdim o da gögsümde kalırdı,ben faydasını gördüm denemekte fayda var hem bebeğinede zararı yok.

bi soğanı oratdan ikiye bölüp yara olan yerlere koy ve bebeeğin ememeden guzelce yıka.

birde garmestan isimli bi krem var. ben onu kullandım hiç yara olmadı.

bepantende olabilir ve orayı temiz ve kuru tut canım acısı fena olur

öncelikle göğüslerinin hava alması gerekiyorki yara olan yerler çabuk kuruyup iyileşsin.bende de aynı durum oldu doktorumuz havayla temasını sağlamam gerektiğini söyledi.ve lansinoh diye bir ilaç kullandım doğal lanolin içeriyor.hem nemlendiriyor hemde ilaçlı haldede bebeğini emzire biliyorsun.bu ilaç bana çok iyi gelmişti.umarım bir an önce iyileşirsin...

arkadaşların söylediği kreme ek olarak dr bana kapsül e vitamini önermişti eczanede 20 tl civarı hücre yenilemeyi hızlandırıyo. bide 10dk bi memeden sonra diğer memeden emzirme yöntemi yerine dinlendirme yöntemini dene bisüre: emzirmeye başla bi memeden doyana kadar emsin o memeyi osırada diğer meme dinlenir kendini çabuk toplar daha az acı duyarsın 1-2 saat sonra bidahaki emzirmeyi dinlenen memeden yaparsın öbür memede dinlenir.memeyi ıslakken kapatma mutlaka kurut öyle kapat. anne sütü sürüp üfleyerek kurutuyodu bi arkadaşım hiç krem sürmeden.aslında bisüre pompayla sağıp kaşıkla içirebilirsin lanshon 1 günde iyileştiriyo hiç dokunmazsan.

canım inş çabucak kurtulursun benim oğluşum 6 aylık 5 ay çektim bu yaralardan denemediğim şey kalmadı her insanın teni farklı olduğu için herkese aynı krem etki etmiyo maalesef bana da hiç bişey fayda etmedi sadece fito adında bi krem acılarımı azalttı yaralar bebeğimi de etkiledi kendimi kastıkça o da emmek istemedi ve maalesef 1 hafta önce emmei bıraktı 1 yaşına kadar emzirmeyi çok hayal etmiştim ama nasip olmadı 6 ay emdi buna da şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…