- 26 Mart 2025
- 51
- 25
- 3
- 34
- Konu Sahibi bahrklbkler
-
Meme küçültme mi oldunuz? Sütünüz olacak ama az olacaktır, ben 8 aydır sağım yapıyorum, çünkü yetmiyor ve bebek meme istemiyor ( ben de operasyon geçirmiştim) , onun dısında mama da veriyoruz. Yine de pompa ile sağım yaparak süt vermeye calısın derim.Kizlar dogumdan sonra sütüm olmayacak muhtemelen meme ile ilgili operasyon geçirmiştim. Emziremeyen mama ile besleyen anneler sorunla karşılaştım? Moralim çok bozuluyor mama ile bekleyeceğim düşününce elden bisey gelmiyor. Mama ile beslenen bebeklerin gazi fazla oluyormuş sürekli hastalaniyormus vs o kadar şey duyuyorum ki . Sizler nasıl bekliyorsunuz önerdiğiniz markalar varsa yazarmisiniz.
Meme kucultme oldum evet. Siz kucultme mi yapmıştınız. Operasyon geçirenlerle görüştüm hiç emziremediklerini söylediler.Meme küçültme mi oldunuz? Sütünüz olacak ama az olacaktır, ben 8 aydır sağım yapıyorum, çünkü yetmiyor ve bebek meme istemiyor ( ben de operasyon geçirmiştim) , onun dısında mama da veriyoruz. Yine de pompa ile sağım yaparak süt vermeye calısın derim.
Masallah. Kimle konuşsam mama gaz yapar mama hasta yapar bebek vitaminsiz kalır ahh ahh vahh vahh modundalar yıldım.Kim hasta oluyomus oglum 14 aylik bir kere hasta olmadi
Hangi mamayi onerirsiniz3 çocuğumu da madalya büyüttüm, no problem
Ben bebelac kullandım.Hangi mamayi onerirsiniz
ben basta emzirdim de, ama süt az geliyordu tabi ve ben beceremedim sanırım bebek emmek istemedi, ben de exclusive pumping uyguladım ve baya 3-4 biberon süt çıkardım. günlük (7-8 kere sağım) düzenli sağım yaparsanız sütünüz artacaktir ( doktor ameliyat yaparken süt kanallarınıza dokunmadıgını belirtmişse) ameliyat sonrası tamamen emziren kişiler de gördüm ben yabancı bloggerlerda, ama bir tanıdığım arkadasım sağım yapamam dedi ve sadece mama verdi mesela . Doguma da pompa götürmeyi unutmayın, ancak belki sizde cok süt gelir bilemezsiniz, bazı kadınlarda aşırı süt oluyor ve sağıp atıyorlar bile, böyle biriyseniz belki ameliyat sonrası da azalsa da süt gelir.Meme kucultme oldum evet. Siz kucultme mi yapmıştınız. Operasyon geçirenlerle görüştüm hiç emziremediklerini söylediler.
Masallah. Kimle konuşsam mama gaz yapar mama hasta yapar bebek vitaminsiz kalır ahh ahh vahh vahh modundalar yıldım.
Bu lafları kimden duydunuz bilmiyorum ama bebelerini pirinç unlu mamalarla büyüten insanlar bu konuda fikir belirtmesin bi zahmet. Ben de 2-3 ay kadar emzirebildim bebeğimi sonrası mama. Mama veriyorum diyince ‘ayy yazık’ diyeni çok duydum ee noldu büyümedi mi bu çocuk? Çok ciddi bir gaz sorunumuz olmadı, kusması her bebekte olabilecek kadardı.Kizlar dogumdan sonra sütüm olmayacak muhtemelen meme ile ilgili operasyon geçirmiştim. Emziremeyen mama ile besleyen anneler sorunla karşılaştım? Moralim çok bozuluyor mama ile bekleyeceğim düşününce elden bisey gelmiyor. Mama ile beslenen bebeklerin gazi fazla oluyormuş sürekli hastalaniyormus vs o kadar şey duyuyorum ki . Sizler nasıl bekliyorsunuz önerdiğiniz markalar varsa yazarmisiniz.
Bosuna uzulme hic de bisey olmaz her annenin sütü mü olacak yaniMasallah. Kimle konuşsam mama gaz yapar mama hasta yapar bebek vitaminsiz kalır ahh ahh vahh vahh modundalar yıldım.
Yine de olmayacak diye düşünüp hepten geri göndermeyin. Kesinlikle psikolojik bu emzirme olayı. Var dersen oluyor yok dersen gidiyor bu sütKizlar dogumdan sonra sütüm olmayacak muhtemelen meme ile ilgili operasyon geçirmiştim. Emziremeyen mama ile besleyen anneler sorunla karşılaştım? Moralim çok bozuluyor mama ile bekleyeceğim düşününce elden bisey gelmiyor. Mama ile beslenen bebeklerin gazi fazla oluyormuş sürekli hastalaniyormus vs o kadar şey duyuyorum ki . Sizler nasıl bekliyorsunuz önerdiğiniz markalar varsa yazarmisiniz.
Oğlum 3 aylıkken mamaya başladık hiç gazı olmadı.Hastalik konusuna gelince bana emziremedigim için cocugumun hasta olduğunu söyleyen cahiller yüzünden o kadar üzüldüm ve bunu açıkça doktora sordum.Bana aynen şöyle dedi Anne sütü 6 ay bilemedin 9 ay koruyabilir oda belki dedi.İnfluenza olmuştuk.Ve gerçekten oğlumla beraber influenza olan bebeklerin çogu emiyordu.Kendi yeğenimde doğduğundan beri sadece anne sütü aldı ama benim çocuğundan daha sık hasta oluyor.Yani anne sütü tabiki bir mucize ama mama da zehir değil .Mama konusunda tek sıkıntı bence fiyatlarıKizlar dogumdan sonra sütüm olmayacak muhtemelen meme ile ilgili operasyon geçirmiştim. Emziremeyen mama ile besleyen anneler sorunla karşılaştım? Moralim çok bozuluyor mama ile bekleyeceğim düşününce elden bisey gelmiyor. Mama ile beslenen bebeklerin gazi fazla oluyormuş sürekli hastalaniyormus vs o kadar şey duyuyorum ki . Sizler nasıl bekliyorsunuz önerdiğiniz markalar varsa yazarmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?