Bebek Beslenmesi Emzirememek..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Yaa gogus ucum cok farkli benim yaa..iki tane genel cerrah gordu,ikisi de emziremezsin sen,yapacak bir sey yok dedi :-( emziremeyince sutum de azaldi,ki zaten cok hali bile damla damlaydi,sonunda da kesildi :-( simdi sol gogsumde ici su dolu bir kistim ve her iki gogsumde de iyi huylu bezelerim var ama sut yok..mecbur mamaya devam..yine de nasip olursa 2.cocugumda gidecegim bir danismana..hatta gerekirse estetik bile yaptirabilirim cok sagolun paylaşıminiz icin..

mart ayında doğum yaptım bende benimde bebeğim ememiyordu göğüs ucum yoktu ilk hafta kilo kaybı oldu doktor mamaya başlattı 1 hafta günde 3 öğün olarak sütümü sağdıkça hem süt bezelerim yeniden süt salgıladı hem oğlumu geri kalan öğünlerde sütümle besledim süt sağma makinasıda çok yardımcı bu konuda ve sen mümkün olduğunca boşta kaldıkça göğüs uçlarınla oyna çıkartmaya çalış en kısa zamanda çıkacaktır üzülme ve stres asla yapma bol bol su iç rezene çayı iç dere otu marul ye sütün çoğalacaktır bulgur pilavını ve dışarda satılan hazır helvalarıda öneriyorm en önemlisi sıvı tüketimin tabiki allah yardımcın olsun

Allah razi olsun,tesekkur ederim ama bu dedikleriniz icin artik cok gec sanirim..ki ilk zamanlarda dediklerinizin hepsini yaptim,yine de sutum cogalmadi..nasibi yokmus yavrumun demek ki.. Allah evladinizi bagislasin,insallah bol bol emzirirsiniz,anne sutuyle beslenen bir bebis olur sizin yavrunuz..kolayliklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…