Bende de ayni ama ayni sorun vardi. Ama ben mama vermedigim için bebegim sarilik oldu... ememedigini farkettigimde is isten gecmisti sonrasinda sagip biberonla verdim. doktorumuz biberon verme dedi siringayla kasikla verdim. Cok ama cok zor gunlerdi gercekten
Okumadigim yazi konusmadigim kimse kalmadi. Benim de gogus ucum duz olduğu için emziremedim sanirim. En sonunda bir emzirme danismanina gittim. Gercekten de ben beceremiyomusum.kadin bi kaç deneme sonra nasil yaptıysa tutturdu memeyi. Oglum emdikce meme ucu buyuyuverdi :) bi kac gun tek memeyi emzirdim digerini sagdim cunku onu hala emmiyodu. 8. Gundu sanirim onuda vermeyi basardim. Simdi yaklasik iki aylik oldu. Sanirim yaptigim en iyi sey emzirme danismanina gitmek oldu. Yoksa ben hala sagiyo olacaktım. Sagmak bebegin emmesine benzemiyo ve süt giderrk azalio. Mama verdikçe emzirmiosun bu da sutun azalmasina sebep oluyo. ve anne abla teyze kaynana o bu su.... kimseyi dinlemeyip uzman birine gitmek en iyisi. pes etmeyin kesinlikle :)