- 24 Nisan 2015
- 21
- 4
- 37
-
- Konu Sahibi betul esra
yalancı gogus uçlarına kanmıyor sıpalar canım :) ablamda kullanmıştı.yeğenim anlıyordu onun gerçek meme olmadığını midesi bulanıyordu.yalanci gogus ucu var canim aldiniz mi eczaneden
o cikartiyo ucunu daha sonra kendiliginden aliyo bebek gogsu
asla oyle dusunme bazi bebekler emmiyo tecrube gerektiren seyler bunla
oglun seni cok sevecek cok cok saril kokla
yalancı gogus uçlarına kanmıyor sıpalar canım :) ablamda kullanmıştı.yeğenim anlıyordu onun gerçek meme olmadığını midesi bulanıyordu.
Yok valla,yapmadik..yapmamiz mi gerekiyordu,onu bile bilmiyordum :-(Şimdi bişey soracam ayip kaçacak cocuk oncesi hicmi eşinizle pratik yapmadiniz
Kaç yıllık evlisin eşin hicmi dokunmadı daha açık ne yaziyimYok valla,yapmadik..yapmamiz mi gerekiyordu,onu bile bilmiyordum :-(
Etrafimdakiker emdikce cikar deyince sormadim baslarda..bir de acikcasi ben daha cok doguma yogunlasmistim..yine de doktoruma soracakken 3 hafta erken geldi bebiss..bir de masaj,aletler falan hamileligin sonlarinda dogumu baslatabilecegi icin riskliymis..baslarda da dusunemedim iste :-(Göğüs ucunu çıkartan aletler var. Bebek ürünleri satan yerlerde, eczanelerde falan olur. Doğumdan 3 ay önce onunla egzersizlere başlamanız gerekiyordu. Şimdiden sonra işe yarar mı bilmiyorum ama deneyin şansınızı.
Hiç mi göğüs ucum olmadan nasıl emzirecem diye düşünüp doktorunuza sormadınız? Sizi suçlamak için söylemiyorum da bebek doğmadan düşünülmez mi böyle şeyler, çözümü bulunmaz mı?
Bebeğiniz sizi tabi ki sevecek. Siz onun annesisiniz.
Kaç yıllık evlisin eşin hicmi dokunmadı daha açık ne yaziyim